4 Spalvų 15ml Konservuotų Nagų priauginimo Geliu Blizga Ilgalaikis Patvarus Nemokamai Popieriaus Pratęsimo Nagų Dailės Reikmenys, Fototerapija, Uv Įrankiai

€0.80

-37%

€1.27

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: gelis polygel, lesly štampavimo gelis, spaudos gelio lenkijos, aišku, polygel, spaudos gelio rinkinys, nagų polygel, spalva polygel, spaudos gelio prancūzijos, polygel, 3d štampavimo gelis.

Aprašymas: *100% brand new ir aukštos kokybės! *Lengvai pašalinti su makiažo valiklis. *Ne toksinių medžiagų, nekenksmingas aplinkai ir nekenksmingas jūsų organizmui. *Sudėtyje nėra kancerogeninė ir dirgina rūgštus kenksmingų medžiagų. *Patvarus blizga kailis padeda sustiprinti nagus! *Patvarus ir blizga, kad jūsų pirštai patrauklesnė. *Tinka UV gelio nagai, akrilo nagai, natūralių nagų ir kt. *Tinka profesionaliam naudojimui arba naudoti namų ūkyje. *Gali būti išgydoma pagal UV arba LED šviesos Kaip naudoti: 1. Švelniai failą nagų paviršiaus 2. Plonu sluoksniu grunto ir išgydyti pagal UV/LED žibintai. 3. Pasirinkti tinkamos formos ir dydžio, neteisingų nagų patarimai. 4. Dėl nagų pelėsių, naudoti nagų rašiklį ir losjonu, kad gelis sklandžiai. 5. Klijuoti jį į savo nagus ir įsitikinkite, kad priveržkite jį visiškai, tada išgydyti pagal UV/LED šviesos. 6. Pašalinti neteisingų nagų patarimas, apdailos formą ir lenkijos nagų. 7. Taikyti viršutinį sluoksnį ir išgydyti pagal UV/LED šviesos. 8. Dizaino nagai pakankamai modelius.Techniniai duomenys: Produkto pavadinimas: Konservuoti pratęsimo klijai Produkto dydis: 4*4*1cm Grynasis kiekis: 15ml Spalva: balta, rožinė, aišku, natūralus Tinka namuose ar asmeniniam naudojimui 1. Jei blogai jaučiatės, nustokite jį iš karto. 2. Prašome šį gaminį laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje. 3. Venkite laikyti šviesiai, kambario temperatūroje. 4.Post-Tatuiruočių Priežiūros Apsaugoti odą tatuiruotė, ir taikyti jį tolygiai ant odos tatuiruotė dvi savaites, kol oda gydo ir veikia kaip apsauginis sluoksnis Pakuotė: 1X Pratęsimo klijai Pastabos: *Dėl fizinio matavimo, gali būti klaida 1-2 cm, prašome suprasti. *Spalva skirtumas gali skirtis priklausomai nuo monitoriaus. *Mes suteikti jums su geriausius produktus ir paslaugas. *Jei turite kokių nors klausimų, prašome leiskite mums žinoti ir mes padės išspręsti šią problemą kaip įmanoma greičiau. *Labai ačiū.

NET WT 15ML
Pakuotė 1pcs*Išplėsti klijai
Komponentas Nagų Platinum Klijai
Kiekis 1pcs
Tipas gelis lenkijos, Tapyba Gelis
Modelio Numeris A2U9F
Elemento Tipas Nagų Gelis
Kilmės KN(Kilmės)
Vienetų skaičius Vienas Vienetas

Panašūs produktai