Palapinė Remonto Lipdukas Plaukti Žiedas Baidarių Remonto Juosta Remonto Klijai Spraga Remonto TPU Juosta Skaidri Praktinių Vandeniui Palapinė Pleistras

€5.01

-46%

€9.45

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: klijai, žiedai, rožė, pirkti skaidrios baidarių, 2 asmuo valtis, baidarių priekaba, nailono pleistras, nailono juosta, valtis lipdukas, valtis, baidarė, v236bj1 le2, elast.

Funkcijos: 1. Lengva Naudoti: 1. Palapinė juosta lengvai klijuoti.Prašome švaraus paviršiaus netoli skirtumas ar skylę ir neleiskite jam sudrėkti prieš naudojimą. 2. Nuplėšti išleisti knygą ir įklijuokite pleistras tiesiogiai skylę visiškai padengti ji. 3. Paspauskite sunku, kad ji laikosi tvirtai, palaukite 20-30 minučių, ir tada visiškai išgydyti po 24 valandų.

2. Įvairios programos: telšių remonto diržas yra labai ilgas, ir jūs galite sumažinti jį į norimos formos ir dydžio.Pavyzdžiui, jums gali suremontuoti apie 450 1-colių skyles, 80 2 colių įtrūkimų, arba 50 3 colių įtrūkimų.Jis tinka vinilo remontas, pvz., oro lovos, pripučiamos valtys, batutai, pripučiami sofos, maudymosi žiedai, baseinai, paplūdimio kamuoliai, ir striukės, ir palapinės.Taip pat labai tinka remonto ar klijavimas įvairių medžiagų, tokių kaip PVC, nailonas, drobė, dirbtine oda, guma, įvairių plastikų, metalų, stiklo.

Specifikacija:

Medžiaga: TPU

Spalva: skaidrus

Dydis: apie 2.95 x 150 colių

Pakavimo Sąrašas:

1 Ritinėlis Palapinė Remonto Juosta

Pastaba:

1. Kadangi dydis aukščiau yra išmatuotas rankiniu būdu, dydžio faktinis prekės gausite, gali šiek tiek skirtis nuo dydžio aukščiau.

2. Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

3. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

pavadinimas 3 Awnings Transparent TPU Tape
dydis about 2.95 x 150 inch
Tipas 1 - 2 Žmonių Palapinė
Spalva Skaidrus
Priedų Tipas Kita
pavadinimas 1 Palapinė pleistras
prekės kodas HM01093
vardas, pavardė 2 Tent TPU Tape
Medžiaga TPU
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai