Palapinė, Viryklė Jack Ugniai Atsparus Kamino Vamzdis Ventiliacijos Aksesuaras Palapinė reikmenys, lauko kempingas medienos viryklė kamino, krosnies vamzdžio gaisro

€3.77

-38%

€6.09

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dujų šildytuvas palapinė, kaminas, karšto palapinė, palapinė šilčiau, viryklė titano, lauko medienos viryklė, piramidės palapinė, šildytuvas palapinėje, bell palapinė, stovykla viryklė.

Palapinė reikmenys, lauko kempingas medienos viryklė kamino, krosnies vamzdžio atsparumas ugniai anti-plikymo žiedas apsauginis žiedas atspari ugniai medžiaga anti-plikymo medžiaga

Kulka Taškų: 1、Apsaugoti, kad Palapinės: prekės negali būti apšviesta su ugnimi, nėra atviros liepsnos, didelio atsparumo temperatūros poveikis yra gerokai patobulinta, apsaugoti, kad palapinės gerai.

2、Elementą Dydis: Apie 32*25cm, tinkamo dydžio, skylę galima sumažinti pagal jūsų poreikius (kamino skersmuo).

3、atspari Ugniai Pluošto Medžiaga: Naudojant ugniai atsparius pluošto medžiagą, jaukus dizainas, tinka karšto kaminas.

4、Saugiau Naudoti: Pridėti anti-plikymo žiedas aksesuaras, saugiau ir paprasta naudoti, labai padidina tarnavimo palapinės.

5、Kelią Lauko Židinius: Su aukštos kokybės meistriškumo, veiksmingai užkirsti lauko židinius.

Specifikacija:

Pavadinimas: atspari Ugniai Medžiaga palapinėms

Dydis: apie 32*25cm/12.6*9.84 į

Medžiaga: atspari ugniai pluošto

Svoris: apie 50g

Pakavimo Sąrašas:

Atspari Ugniai Medžiaga*1

Pastaba:

1. Kaip ir kiekvienas vartotojas yra skirtingas dūmtraukio skersmuo, todėl kamino skylę šio atspari ugniai medžiaga turi būti sumažinti, vartotojas pagal faktinę situaciją.

2. Šis produktas yra sunaudojamas.Įprastos gaisro antipirenas medžiaga turi tik antipirenas poveikis.Ji laimėjo " t būti naudojamas gaisro atveju, ir nėra atviros liepsnos, tačiau ji ir toliau bus išlydyti.Šis produktas bus tik forma, juoda koksuojant aplink ugnį, kai veikiami nuolatinės atvira liepsna, ir ne toliau, kad ištirptų.Aukštas atsparumas temperatūrai poveikis yra gerokai patobulinta, siekiant apsaugoti palapinės.

Tipas 1 Vidaus ir lauko bendrojo atspari ugniai medžiaga
Priedų Tipas Kita
Pavadinimas Atspari ugniai Medžiaga palapinėms
Tipas 1 - 2 Žmonių Palapinė, Lauko kempingas medienos viryklė anti-plikymo medžiaga
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga atspari ugniai pluošto

Panašūs produktai