Lilico Madinga Punk Odos Choker Karoliai Daugiasluoksnės Varpai Metalo Choker Apykaklės, Karoliai Rankų Darbo Boho Gotikos, Bižuterijos

€3.95

-29%

€5.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: jūrų ragana papuošalai, ojbk, boho viršų, choker kawaii, plonas sukimo momentas choker, punk stiliaus, boho, sunkiųjų gotikos karoliai, choker nėriniai, choker gotikos.

Spalva: Juoda

Medžiaga: PU+Lydinio

Komplektą sudaro: 1PC choker

Bendras ilgis apie 43cm

Reguliuojamas 31-39cm

Dažnių juostos plotis yra apie 2.4 cm

Dizainas pabrėžia, Elegantiškas retro modeliai padailinti šviesą ponios " temperamentas, pilnas kilnus ir romantiškas nuotaikas!

Labai geras odos karoliai, iš medžiagų parinkimas, gamyba, kiekvienas žingsnis yra kruopščiai atrenkami, tipiška punk stiliaus šedevras ~ minkštas ir patogus dėvėti.Vieną elementą, kuris atitinka gerai keturis sezonus.Tai labai širdies ir didelę vertę.

Dėl išlaikymo, vengti kontakto su kvepalų ir odos priežiūros produktus, kai maudyklų, arba kai prakaitas daug, ir nereikia dėvėti tai, kai tu miegi.

Šiltas priminimas: Ten gali būti kai kurių spalvų skirtumas dėl tokių veiksnių, kaip ekranas ir pikseliai; dėl skirtingų matavimo metodų, ten neišvengiamai bus kai klaidų dydį, kuris yra visų per protingą asortimentas!

Suderinamumas Viskas Suderinama
Spalva juoda
Prekės Pavadinimas LILICOCHAN
Elemento Tipas Karoliai
Dažnių juostos plotis apie 2.4 cm
Funkcija Miego Tracker
Formos\modelis Širdį
Proga šalis
Medžiaga Oda
Pakabukas Dydis 3,5 cm
Karoliai Tipas Sukimo
Kilmės KN(Kilmės)
Bauda ar Mados Mados
Ilgis About 43cm
Metalų Tipas Cinko Lydinys
Lytis Unisex
Stilius Punk, pareiškimas karoliai
Grandinės Tipas Nuorodą Grandinės

Panašūs produktai