Jaunatis Choker su Cirkonio Kristalų Karoliai Pakabukas Reikmenys, Papuošalai Moterims, Kaklo Grandines Lašas Europoje ir Amerikoje 2021

€1.68

-30%

€2.40

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Wicca, vaivorykštė sukimo momentas choker, plonas sukimo momentas choker, akoya pearl, pusmėnulio papuošalai, metalo choker sukimo momentas, pusmėnulio pakabuką, pakabukas pentagram, wiccan, moteris sukimo momentas choker.

Prekės Informacija

Svoris:15.5 g

Medžiaga:Alloy

Būklė:nauja

įpakavimas:Atskiros pakuotės

Jaunatis Choker su Cirkonio

Apie mus

Mūsų gamykloje dėmesio gaminant ir parduodant aukštos kokybės mados Jeweries:.Į juvelyriniai dirbiniai, paviršiaus apdorojimo technologijos apima galvanizavimo pabrėžti, pjovimo ir glaistant ir kt.atsparus korozijai funkcija gali padaryti jūsų juvelyrika nuolat naujų ir po ilgalaikio naudojimo.

Atsargumo priemonės, skirtos dėvėti papuošalai

1. Vengti rūgščių ir šarmų ir drėgnoje aplinkoje;

2. Išvengti kala ir kietu daiktu trinties;

3. Vengti kontakto su cheminėmis medžiagomis;

4. Išvengti dėvėti ilgą laiką;

5 išvengti dėvėti, kai maudytis ir prakaitavimas;

Kuponas skatinimo

Kviečiame įsigyti mūsų produktus ir tikimės, kad jūsų teisingas vertinimas gavusi produktus.Mes atidžiai apsvarstyti savo atsiliepimą norėdami pagerinti produktų ir paslaugų kokybė.1 USD kuponas visiems klientams, kurie davė mums savo nuomonę.

Mes pristatyti prekes jums kaip galima greičiau po užsakymo pateikimo.Jei turite specialių poreikių, prašom pateikti paaiškinimai arba pasikonsultuoti su mūsų klientų aptarnavimo bet kuriuo metu.Mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.

Garantija

Gavusi produkto, jei yra kokių nors problemų dėl kokybės, prašome susisiekti su mumis prieš, jūs suteikiate mums neigiamų atsiliepimų.Mes stengiamės, kad slove jūsų problemų, kad jums išvengti nuostolių.jums bus suteikta grąžinimo ir keitimo paslauga per 30 dienų.

Stilius Biuras/karjera
Formos\modelis Mėnulis
Elemento Tipas Karoliai
Kilmės KN(Kilmės)
Metalų Tipas Cinko Lydinys
Proga šalis
Medžiaga Metalo
Suderinamumas Viskas Suderinama
Karoliai Tipas Sukimo
Bauda ar Mados Mados
Grandinės Tipas Nuorodą Grandinės
Modelio Numeris Karoliai
Lytis Moteris

Panašūs produktai