8 1 Daugiafunkcinis Daržovių Cutter Vaisiai Slicer Tarka Smulkintuvai Nutekėjimo Krepšelį Pjaustyklės Dalykėlių Virtuvės Reikmenys Kitch

€14.31

-39%

€23.84

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sūrio kiaurasamtis, tešlą spragilas, virtuvės organų, plytelių dalykėlių, mini virtuvė, rankinis smulkintuvas, virtuvės įrankiai dalykėlių folija, tarka virtuvė, potes cozinha, daržovių mini slicer.

ypatybė:

1. Produktų: daržovių peilis su plieno peilis, daržovių peilis, bulvių skustukas, morkų, sūrio trintuvė, daržovių peilis, virtuvės reikmenys

2. Virtuvės Padėjėjas: Šis kišeninis peilis yra pagamintas iš maisto kokybės nerūdijančio plieno ir BPA-free ABS plastiko.Ji suteikia visų funkcijų įvairių elektros prietaisų, su keičiamais nerūdijančio plieno peiliukai.Tie peiliukai gali sumažinti įvairių daržovių, tarkuoto sūrio, supjaustykite bulves ir supjaustyti vaisiai, ir net minkšti daržovių ar bulvių koše.

3. Pusė saugojimas: ateina su peilio saugojimo dėžutė, nebus prarasti ar praleisti laiką paieška

4. Taupykite laiką ir pinigus: Su šiuo virtuvės pjovimui, galite išsaugoti 70% savo laiko, atsisveikinti vandeningas akis, kai pjovimo svogūnai; ir padės jums paruošti maisto daugiau elegantiškai.

pastabos:

1. Prašome leisti šiek tiek nuokrypio matavimas.

2. Dėl skirtingos šviesos ir ekrano spalva produktas, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, dėkojame už jūsų supratimą.

Sertifikavimo CE / ES, CIQ, EEB, MPT, LFGB, SGS
Tipas Vaisių Ir Daržovių Įrankiai
Kilmės KN(Kilmės)
3 virtuvės reikmenys
5 Daugiafunkcinis daržovių cutter
2 Tarka Smulkintuvai
4 už kitch
Funkcija Eco-Friendly, Įžuvinti
Vaisių Ir Daržovių Įrankiai Tipas Smulkintuvams & Filtr
Modelio Numeris /
1 Krepšelis Filtr
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Medžiaga Nerūdijančio Plieno

Panašūs produktai