Multi-Funkcija Maisto Gaminimo Įrankis, Nerūdijančio Plieno Slyvų Žiedų Svogūnai Cutter Scallion Slicer Virtuvės Dalykėlių Ir Aksesuarų Salotos Įrankis

€2.41

-35%

€3.71

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 7 pin audio jungtis, cutter svogūnas, virtuvės organų, plytelių dalykėlių, mini virtuvė, mini namuose, rankinis smulkintuvas, avokado suknelė, chopper svogūnas, greitai salotų dubenį cutter.

Aprašymas:

1. Nerūdijančio Plieno Slyvų Žiedų Svogūnai Cutter, yra autentiškas virtuvės indų kapoti daržoves.Naudokite šią cutter jūsų patiekalas rengimą, kad ji taptų patraukli ir daugiau kvapą.

2. 100% aukštos kokybės nerūdijančio plieno, Nerūdijančio Plieno Slyvų Žiedų Svogūnai Cutter yra plonas metalinis strypas, pritvirtintas prie apskritojo rinkinys aštrūs peiliukai išdėstyti tarsi rato stipinai.Dizainas supjaustyti svogūnai pavasarį, scallion, arba bet kokių daržovių, tolygiai plona.

3. Nerūdijančio Plieno Slyvų Žiedų Svogūnai Cutter yra aštrūs peiliai,, kuri gali lengvai skaidrę ant savo daržovių, siekiant greitai ir veiksmingai pjauti.Pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, aštrus ir aukštos kietumas, lengva valyti, o ne rūdis.

4. Norėdami jį naudoti, tiesiog eiti per kotelio daržovių, į lazdele, ir paleisti jį per mentes.Rezultatai panašūs, ką jūs norite gauti iš spiralizer, išskyrus dar daugiau vienodos.

5. Tai patogus Virtuvės indų gali kapoti ir supjaustykite daržoves į nedideles juosteles.Rekomenduojama parengti skanus salotos pusbroliai ir sriubos.

Techniniai duomenys:

pecification:

Medžiaga: Nerūdijantis plienas

Dydis: 11cm ilgio

Pakuotė:

1PC Slyvų Žiedų Svogūnai Cutter

Parama Dropshipping
Funkcija Eco-Friendly
Medžiaga Metalo
dydis 11cm length
Vaisių Ir Daržovių Įrankiai Tipas Smulkintuvams & Filtr
Modelio Numeris Scallion Cutter
Sertifikavimo CIQ
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiagos Nerūdijančio Plieno

Panašūs produktai