Lauko tinkleliai nuo vabzdžių Lauko Skėtis Uodų Užskaitos Ekranas Atsparus UV Uodų Užskaitos Pavėsinė Stiliaus Uodų Užskaitos

€26.42

-27%

€36.20

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pavėsinė-palapinė, aliuminio pavėsinė, palapinės tentas, pavėsinė atspalvis, automobilio pavėsyje, skėtis, Lamborghini, nuolatinis lauko skėčiai, suaugusiųjų pokerio, tinkleliai nuo vabzdžių stendas, palapinė paviljonas.

Kulka Taškų:

1、Praktinių Neto: Šis skėtis lentelė ekrano dangtelis yra aukštos kokybės 100% poliesterio pluošto, ir vienagijai siūlai, kurių storis yra tvarkos taisyklių 75d.Ji yra pakankamai tankus, apšiltinti uodai, ir pakankamai plonas, kad jūsų vizijos, saulės šešėlių funkcija.

2、Reguliuojamas Aukštis: raišteliu viršuje akių tinklas galima reguliuoti dydį ir dydį, tinkleliai nuo vabzdžių yra apie 335cm (skersmuo) * 230cm/131.89*90.55 į (aukštis) tinka skėčiai, kurio skersmuo 10-11 metrų.

3、Užtrauktukas Užskaitos: umbrella užskaitos gali išlaikyti mažyčių "lankytojai", ne, bet galite žaisti viduje saugiai, ir užtrauktukas įėjimas leidžia jums gauti ir lengvai.Yra užtrauktukas pullers iš abiejų pusių.

4、Lengvas ir Nešiojamas: akių net gali būti lengvai įdiegtas į terasą skėtis.Ir pridūrė, švino juostelės aplink apačioje, tinkleliai nuo vabzdžių, siekiant išvengti šviesos vėjas pučia padėti nustatyti filtrą į vietą.Reguliuojamo viršuje dirželis atidarymo ir uždarymo lanksti tinka.Kai nėra naudojami, tinkleliai nuo vabzdžių gali būti sulankstytas į kompaktišką dydį lengva laikyti.

5、Akių tinklas: Jūs galite sėdėti lauko terasoje ju mėgautis laisvalaikiu, Tai yra taip pat puikus pagalbininkas linksminti savo draugus ar svečius savo sode.

Specifikacijas(apie): Medžiaga: poliesterio pluošto (poliesterio)

Durų skaičius: dvigubos durys dizainas

Taikoma skėtis dydis: 335CM (skersmuo) *230CM (aukštis)/131.89*90.55 į

Tvirtinimo būdas: virvę atitraukti nuo - 270-320CM/106.30-125.98 į

Perimetras: 1000CM/393.70 į

Atidaryti duris: dvigubas užtrauktukas traukti atidaryti duris --- gali būti traukiamas ir už jos ribų, gali būti traukiamas aukštyn ir žemyn, sutampa viduryje

Apačioje: papildoma švino juostelėmis visi aplink, kad išvengti vėjo pūtimo

Svoris: 1200g

Pareigos: Anti-insect/apsauga nuo saulės, apsauga nuo saulės,

Vabzdžių dizainas: skėtis net dangtis leidžia jums mėgautis lauko valgomasis, tyliai ir be bothered vabzdžių

Apsaugos nuo saulės dizainas: skėtis net dangtis turi tam tikrų šešėlių funkcija, taip, kad jums gali atnešti šiek tiek vėsa saulėje.

Tinka: dvigubos durys Romos skėtis

Pakavimo Sąrašas:

Skėtis Tinkleliai Nuo Vabzdžių*1

Laikiklis Kategorija Stiklo Pluoštu Armuoto Plastiko Lazdelė, Statybos remiantis Reikia
Už Palapinę Vandeniui Indeksas 1000-1500 mm, 1000 mm
Kategorijos Palapinė 3-4 Žmonės, Palapinė dėl 5-8 Žmonių
Modelio Numeris --, Tinkleliai Nuo Vabzdžių
Drop laivyba Parama
Apačioje Vandeniui Indeksas 1000-1500 mm, 1000 mm

Panašūs produktai