Automobilio Šoninis Tentas Nepralaidus Stogo Automobilių Saulė Pastogę Palapinė Stogo VISUREIGIS Mikroautobusų Hečbekas Kempingas Lauko Kelionės

€21.62

-22%

€27.72

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: automobilių palapinei, telšių, pavėsinė-palapinė, sulenkite šalies palapinė, varpelio palapinė, palapinės tentas, stovykla lauko palapinė, automobilių stogo palapinės, automobilių stogo palapinė, logotipas suzuki vitara.

Automobilio Šoninis Tentas Nepralaidus Stogo Automobilių Saulė Pastogę Palapinė Stogo VISUREIGIS Mikroautobusų Hečbekas Kempingas Lauko Kelionės

Automobilių Pusėje Markizės: Kai pilnai atidarytas, automobilių markizės gali suteikti pakankamai šešėlių iškylose naudojamiems stalams ir 5-6 žmonės.Labai tinka įvairių lauko veikla.

Patikima ir Ilgaamžė Medžiaga: automobilis san pastogė yra pagamintas iš nusidėvėjimui atsparaus oksfordo audinys su integruota gamybos linijos technologija, automobilio markizės yra aukštesnės kokybės.Tvirtas metalinis laikiklis, stiprios virvės ir puikiai vėjo rezultatus.

Panaudoti įvairiais tikslais: Nustatyti automobilių pastogės, ant transporto priemonių, Visureigiai, Vienatūriai, sunkvežimių, hatchbacks ir automobiliai, ir naudoti jį kaip pavėsinė.Didelė erdvė ir stabili struktūra, kad ji tinka buriavimui, kempingas, vairavimo, kelionės, sporto renginiai ir šventės.

Greitas Montavimas: Tiesiog nustatyti, laikiklis, išspręsti vieną galą palapinę ant stogo, iš automobilio, ir nustatyti virvę į tinkamą padėtį.

Patogu Nešiotis: Išmesti ir parduotuvė, automobilių lietaus baldakimu yra lengva transportuoti ir laikyti, ir nebus užimti daug vietos ir jums.

Spalva: Khaki

Medžiaga: oxford medžiaga, ketaus vamzdis

Dydis(apie):

Mažas dydis: 300*150cm/118.11*59.06 į

būti dalių:

1* Palapinė Atspalvis

2*baras

8*pagrindo nagų

4*Vėjo virvė (3 metrų)

1*Priedas maišelis

1*Saugojimo krepšys

Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai