1pcs 2.5 APM Skrydžio duomenų Valdytojas Galios Modulis V1.0 Išėjimo BEC 3A Dekanai T Plug / XT60 Kištukas RC Sraigtasparnis

€3.36

-5%

€3.54

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dc 10a buck, klaviatūros samsung galaxy tab a7 2020 m., skrydžio duomenų valdytojas, grandinės raktas, as15 u, "bluetooth" usb, f4 aio skrydžio controler, ubec, rambo marškinėliai, pixhawk.

Į BMD 2.5 Galios Modulis yra paprastas būdas suteikti jūsų APM 2.5 su gera energija, LiPo baterija, taip pat dabartinio vartojimo ir akumuliatoriaus įtampa matavimai, per visus 6-pos kabelis.Laive perjungimo reguliatorius rezultatų 5.3 V iki 2.25 nuo A iki 4S LiPo baterija.Maitinimo Modulis ateina visiškai sukomplektuoti su Dekanai jungtys, ir suvynioti trauktis vamzdžiai apsaugos.

Naudojamas siekiant aptikti baterijos įtampa ir baterijos srovė, skrydžio kontrolės valdyba gauna du signalai, apskaičiuoti likusį baterijos energijos, įvertinti likusį skrydžio laiką.Be to, modulis taip pat ateina su BEC funkciją, galite galia 5.3 DC, 3A maksimali nuolatinė srovė skrydžio kontrolės valdyba užtikrinti stabilų energijos tiekimą.Kitas signalo kabelio jungtys yra naudojamas Japonijoje originalios detalės, ne namų ūkio bendras, todėl APM skrydžio kontrolės valdyba ir patikimas ryšys tarp maitinimo šaltinio modulis.

T Kištukas:

Max įėjimo įtampa: 30 V

Max srovės jutikliai: 90A

Įtampos ir srovės matavimo sukonfigūruotas 5V ADC

Perjungimo reguliatorius rezultatų 5.3 V ir 3A max

6P molex kabeliu jungiamas tiesiai į BMD/Arduflyer 2.5 's " PM' jungtis

Pastaba: Power Modulis skirta tik energijos BMD/Arduflyer, a RC imtuvo ir priedai (GPS, Radijo telemetrijos).Jis nėra skirtas elektros actuators.Naudoti savo orlaivių savo ESC/BEC už tai.

Spalva: juoda& raudona

Dydis:137mm

Kabelio ilgis: 192mm

Grynasis Svoris: 27g

XT60 kištukas:

Max įėjimo įtampa: 30 V

Max srovės jutikliai: 90A

Dydis:25*21*9mm

Grynasis svoris:25g

Svoris :35g

Įtampos ir srovės matavimo sukonfigūruotas 5V ADC

Perjungimo reguliatorius rezultatų 5.3 V ir 3A max

6-pos DF13 kabelis jungiamas tiesiai į BMD 2.5 's " PM' jungtis

Pastaba: Power Modulis skirta tik energijos APM, a RC imtuvo ir APM priedai (GPS, 3DR radijo).Ji isnotdesigned į valdžią actuators.Naudoti savo orlaivių savo ESC/BEC už tai.

Maksimali įėjimo įtampa 20V, maksimali srovė išmatuojami 90A, pasiekti valdymo skydelį, baterija gali išsikrauti greičiau ir įtampos kontrolės.Projekto kriterijus srovės ir įtampos detektorius konstrukcijos parametrai atitinka 3DR europos sąjungos oficialusis žemės stoties (misija obliumi) parametrus galima nustatyti tiesiogiai kreiptis į europos sąjungos oficialusis Wiki.

Pastaba: Power Modulis skirta tik energijos BMD/Arduflyer, a RC imtuvo ir priedai (GPS, Radijo telemetrijos).Jis nėra skirtas elektros actuators.Naudoti savo orlaivių savo ESC/BEC už tai.

Medžiaga Composite Material
RC Dalys ir Acc Skrydžio Duomenų Valdytojas Galios Modulis
Transporto Priemonės Tipas Airplanes
Keturi varomi Ratai Atributai Skrydžio Duomenų Valdytojas Galios Modulis
dydis 15cm
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Prekės Pavadinimas QYWWRC
Nuotolinio Valdymo Periferiniai Įrenginiai/Įrenginių Skrydžio Duomenų Valdytojas Galios Modulis
Atnaujinti Dalys/Priedai Skrydžio Duomenų Valdytojas Galios Modulis
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.03kg (0.07lb.)
Įrankis Prekes Baterija
Modelio Numeris Maitinimo Modulis
Kilmės KN(Kilmės)
Techniniai parametrai Vertė-2
Naudoti Transporto Priemonės Ir Nuotolinio Valdymo Žaislai

Panašūs produktai