Atsparus vandeniui Didelis Sukimo momentas Skaitmeninis Coreless Servo INJS135 už 1/10 Masto RC Vikšriniai Automobilių TRAXXAS TRX4 SCX10 Robotas Modelis 270 Laipsnių

€27.77

-29%

€39.67

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: rc servo, servo serijos 240 laipsnis, vikšriniai priedai 110 variklis, 110 rc, scx10 ii, rc vikšriniai 115 priedai, scx trx4 gynėjas, interjero kūno 313, modifikacijos traxxas trx4, servo.

Savybės:

Labai didelis greitis

Neįtikėtinas efektyvumas

Mažas energijos suvartojimas

Atsparus vandeniui dizainas ir mažesnis triukšmas

Pora, kad su labai stiprus, unikalus plieno pavaros užtikrina ilgą-gyvybės ir ilgaamžiškumo

Techniniai duomenys:

Prekės Pavadinimas: INJS135

Miręs Grupė: 2µs

Neutrali Pozicija: 1500µs / 330hz

Variklis:CorelessMotor

Nuotolinio Valdymo Kampas: 135-160 laipsnis

500-2500us Kampas: 270 laipsnių

Įtampos Diapazonas: 4.8 V-8.4 V

OperatingSpeed(6 V): 0.14"/60°

OperatingSpeed(7.4 V): 0.11"/60°

Kiosko Sukimo momentas(6 V): 30kg.cm

Kiosko Sukimo momentas(7.4 V): 35kg.cm

Matmenys: 40.5X20X37.5mm / 1.59 X0.79X1.48in

Svoris: 66g

Jungties Laido Ilgis: JR 260 mm

Guolis-2BB

Naudojimas: RC Modeliai

Pakuotė:

1 *CorelessServo

1. Mes priimame Alipay", "Paypal", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2. Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo. 3. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas. 1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir atsakyti jums kuo greičiau.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. 2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#. 3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Jntprojektai.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti. 4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Rekomenduojame Amžius 12+y, 18+
Nuotolinio Valdymo Periferiniai Įrenginiai/Įrenginių servo
RC Dalys ir Acc Servo Priedai
Transporto Priemonės Tipas Automobiliai
Įrankis Prekes Assembled class
Kilmės KN(Kilmės)
dydis 1PCS
Atnaujinti Dalys/Priedai servo
Medžiaga Composite Material
Prekės Pavadinimas INJORA
Modelio Numeris RC Modelio
Naudoti Transporto Priemonės Ir Nuotolinio Valdymo Žaislai
Techniniai parametrai Vertė-2
Keturi varomi Ratai Atributai Surinkimas

Panašūs produktai