BORUiT Nešiojamų Maisto Šaltų Dūmų Generatorius Molekulinė Virtuvė Rūkymas Patrankų Mėsa Įrašyti Smokehouse Virimo Grilis Rūkalius Medienos

€8.16

-40%

€13.60

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kokteilis dūmų, šalto rūkymo, vienas gabalas swimdress, 18650 žibintas, tabako, namų smokehouse, burning man festivalis mans, virėjas įrankis, pistoletas dūmų, pistoletas rūkalius.

Savybės:

--Rūkymas ginklą yra puikus kompanionas tiek savo kūrybiškumą ir pristatymo įgūdžiai virtuvėje ar namų juosta.Įkvėpti savo maisto su klasikinis aromatas, kaip hickory ar Applewood arba su kūrybinę skonių, pavyzdžiui, arbatos, prieskonių ir džiovintų gėlių . - Jis yra puikus lašinant dūmo skonio į maistą.Šilumos esančią anoduoto aliuminio, rūkymo kamera, dėl cool dūmų.Kompaktiškas infuzijos sistema leidžia pakankamai švelnus naudoti maisto nekeičiant tekstūra arba temperatūra. --2xAA baterijomis, naudoti bet kur(Baterijos neįtrauktos).Surinkti ar disassembles be įrankių.Lengva valyti servetėle arba vandens, o indaplovėje nerekomenduojama. --Rūkymas ginklą greitai daro rūkymas su įvairių rūšių medžio drožlių, arbatos, žolės, prieskoniai, šieno, džiovintų gėlių.Tai trunka tik 3~5 minutes, įpilkite šalto rūkymo skonį ir aromatą baigti, kad maisto ar gėrimų. --Tradicinių rūkalių yra brangu ir užima daug vietos.Mūsų nešiojamų maisto rūkalius gali duoti jums patį poveikį bent dalis išlaidų ir laiko.Ji užtikrina tikslumą dūmų namų stilių poveikį, padeda įpūsti dūmo skonio į savo maistą. --Nešiojamų ir lightweigh - Lengva nešiotis bet kur, jūsų GRILIS, iškylų, maisto ruošimo reikalavimai.Lightweigh, bet nešiojamasis.

Kaip naudoti:

1 žingsnis. Įdėti maisto konteineryje 2 žingsnis. Ruonių indą ir įdėkite rūkymo vamzdelis 3 žingsnis. Įdėti rūkyti medžiagos į rūkalius ir paspauskite įjungimo mygtuką 4 žingsnis. Uždegti dūmų milteliai ir pripildykite dūmų 5 žingsnis. Po cigarečių sistema buvo naudojamas tam tikrą laiką, išimkite vamzdis, antspaudas indą ir palaukite, kol dūmų išspręsti.

Paketas Apima:

1* Maisto Smoking Gun (Baterijos neturi būti) 1*, Medienos Skiedra 1* žarna 1* Atsuktuvas 2* Filtras Akių 1* Teptukas 1* instrukcija

Tipas Maisto Ruošimo Įrankių Rinkiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas BORUIT
Funkcija Eco-Friendly
Sertifikavimo CE / ES
Medžiaga ABS+aliuminio lydinys
Vienetų skaičius 5
Modelio Numeris EBW1250

Panašūs produktai