Medinė Rankena Virtuvės Valgių gaminimo Indai Nonstick Karščiui atsparaus Silikono Mentele Sriubos Šaukštą Kaušas Turner Lengva Valyti maisto ruošimo Įrankiai

€3.36

-20%

€4.20

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vyrai, medinis dubuo, metalo kepimo indai, virtuvės indai nustatyti teskoma, virtuvės organų, didelės silikoninės šaukštas, ul kepimo, Kavos šaukštas, torto mentele, virėjas įrankis, virtuvės komplektas.

Aprašymas:

【Natūralus ir Sveikas Medžiagos 】-- leuhome silikoninių kepimo įrankių naudojimas BPA free silikono.Aukštos kokybės silikono, išvengti toksinio kvapas ir rūdžių psichikos prie savo maisto.Medienos rankena taip pat natūralios ir biologiškai skaidžios. 【Karščiui Atsparūs Indai】-- leuhome virimo šaukštas gali atlaikyti iki 446°F ne trumpąją susisiekti.Medinė rankena taip pat turi geresnę šilumos izoliaciją, apsaugo jūsų rankas nuo plikymo.Say NO lydymosi ir deginimas! 【Tvirtos Medienos Rankena】-- leuhome kepimo mentele rankena pagaminta iš kieto buko.Kietmedžio rankena bus ne deformuoti, spalvą, arba sumažinti, patvarus naudoti.Skylę medžio rankena taip pat patogu sandėliuoti. 【Lanksti Silikoninė Galvos】-- Skirtingai nuo standus plastiko ar metalo, leuhome silikoniniai kepimo indai turi aukštą lankstumo, maišant, prakeiktas ir kepimo.Ne nulio savo nonstick virtuvės.

Specifikacija:

* Medžiaga: Silikonas + Medinė Rankena * Spalva: Rausva/Juoda/Žalia * Kiekis: 1Pcs * Dydis: Kaip paveikslų paroda * Tinka: Mikrobangų krosnelė, skrudintuvas, indaplovė, spintelė, garlaivis,gali būti virinami ir sterilizuotas. * Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Pakavimo Sąrašas:

1 x Medinės Virimo Indų

Funkcija 9 maisto ruošimo įrankiai
Funkcija Eco-Friendly, Įžuvinti
Spalva rožinė/juoda/žalia
3 funkcija virtuvės reikmenys
Funkcija 6 colher de silikono
Modelio Numeris AJ0438
Funkcija 10 Mediniai Indai
Kilmės KN(Kilmės)
2 funkcija cozinha utensilios
Funkcija 8 silikono cozinha
Funkcija 7 silikoninė virtuvės reikmenys
Vienetų skaičius 2
Funkcija 1 utensilios cocina de
Sertifikavimo CE / ES, CIQ, MPT
4 funkcija kepimo indai
dydis As picture show
Funkcija 5 cucina utensili
Tipas Maisto Ruošimo Įrankių Rinkiniai
Medžiaga Silikono
Prekės Pavadinimas leuhome

Panašūs produktai