Grynas Polygonatum Odoratum Gamtos Žalios Medicina, Fitoterapija Polygonatum Odoratum Zhu Yu

€13.78

-10%

€15.32

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: medicine articles, mėlyna filmas su stiklo screen protector, vyrai kapsulė, bb lūpų kissum rinkinys, geriausia kilimėlis, yoni, viagra moterims, detox slim arbata, papūga, tabletes.

Veiksmingumo ir vaidmens : Polygonatum odoratum yra saldaus skonio, šiek tiek šalto pobūdžio.Įveskite plaučių ir skrandžio meridiano.Ji turi poveikį, maitina yin, drėkina sausumas, šalina dirglumą ir numalšinti troškulį.Išgydyti karščiavimas, žalos yin, kosulys, polydipsia, karščiavimas dėl išsekimo, lengvai bado, dažnas šlapinimasis ir kt. "Materia Medica Papildai" yra "meistras yra protingas, reguliuoja kraujo, ir žmonės tampa stiprus". "Rihuazi Materia Medica" sudėtyje yra", pašalina nuobodulį, malšina troškulį, maitina širdį ir plaučius, papildo penki nuovargis ir septyni traumų, silpnumas, skausmas, juosmens ir kojų, ir entuziazmo dangų."

Maistinė vertė : Švieži Polygonatum odoratum sudėtyje yra baltymų, žalios ląstelienos, niacinas, ir taip pat yra lilyllin, lilypicrin, kaempferol, kvercetinas, gleivės, angliavandenių ir vitaminų.

Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai