Cosplay perukas"-" Dangaus žibintas atitinka cos perukas, gluosninės kreivabudės cosplay perukas stiliaus perukas

€4.97

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: aho mergina cosplay, killua anime cosplay perukas, trumpas grybų perukai, hat vinilo, bb perukas, žaidimas dangus, cosplay dangus, astolfo, cosplay kakegurui, monacume cosplay perukas.

2,medžiagą, susijusią

Parduotuvė perukai visi naudoti 100%aukštos temperatūros laidai,aukštos temperatūros viela atlaiko 200 laipsnių aukštos temperatūros stilius,plaukų ir subtilus,jaučiasi sklandžiai,panaudojus Lengva Priežiūra,galvos apimtis 54-60CM yra. Dėl aukštos temperatūros šilko plaukų bauda,sumą daugiau, nei įprasta, Vielos daugiau beveik dvigubai didesnę kainą,todėl be parduotuvėje nuolaida veikla,be derybų nėra nuvalykite Nulis yra ne nemokamas pristatymas,tikimės, kad suprantate.

3,apdailos stilius, susijusius

Perukai apdaila puslapis(kirpti kirpčiukai, prašome atidaryti puslapį kartu su šaudyti)prašome palikti pranešimą pastaba: reikia remonto išvaizdą. Apie perukas stilius:straipsniai gali būti tranzitu ten bus trinties ir kt netvarkinga,tiesiog naudokite šukas ir nedidelį kiekį vandens, šiek tiek apdailos mažesnės GERAI. PS:šiek tiek plaukų slinkimas yra normalus reiškinys,gamintojai į gamybos procesą gali būti plaukiojantieji plaukų, nereikia išmesti,o ne perukas kokybės problemas.

4,pristatymo susijusių

Kasdien 5 punkte prieš šaudyti pagal gali būti išsiunčiami tą pačią dieną. Jei skubu, prašome kreiptis į klientų aptarnavimo ar nėra sandėlyje,galite pasirinkti SF Express,bendrų sričių, gali būti kitą dieną. Numatytasis Zhongtong Express,Jiangsu, Zhejiang ir Šanchajuje kitą dieną,kituose regionuose, paprastai 2-3 dienas gali atvykti. Honkongas, Taivanas plotas, naudojamas numatytasis SF Express courier mokesčiai, prašome nufotografuoti po kreipkitės į klientų aptarnavimo tarnybą pakeisti.

5,po pardavimo

Pardavimas, jei kils problemų,prašome susisiekti su mumis,čia bus pabandyti padaryti iš dalies keičia atneš jums tinkamos kokybės paslaugas,Ačiū supratimą ir paramą!

6,individualų susijusių

Pagamintas pagal užsakymą perukas,reikia tos pačios spalvos pat iki 20 viršaus prieš atidarydami padaryti,kviečiame teirautis dėl kainos.

Pro dėkoju jums už jūsų parduotuvė paramą! Jei gaunate kūdikių turiu problema,iš karto kreipkitės į mus,mes padarysime viską už jus spręsti!

【Green Rose cosplay Perukas] professional pagamintas COS perukas gali būti pritaikytos, kad paveikslas! Pastangas sukurti pasitenkinimą 100% internete! Sveiki atvykę į kito apsilankymo!

[Medžiaga] dabar naudojamos medžiagos yra unikalus ir 100%, importuotų iš Japonijos, aukštos temperatūros viela. Aukštos temperatūros Viela yra atsparūs karščiui asortimentą 180-200 laipsniu,fizinės savybės, labiausiai artima žmogaus plaukų,atrodo,jaučiasi,spalva aspektai yra labai geras,super-sklandžiai,labai rekomenduoju!

【Tinklo】yra importas iš Pietų korėjos elastinga nėrinių tinklo viduje,aukštos kokybės 100%kvėpuojantis akių kepurės dizainas,siųsti rankovės galvos dalių, kurių du savarankiškai reguliuoti dydį pakabinti sagtis,tinka daugeliui galvutės tipas.

【Procesas】kokybė, mes puikiausiai patikrinimus,per tinklo bandyti daryti bauda tvarkingas,austi į skaldyti plaukų,pažeistas plaukų šaknis,siekiant užkirsti kelią veikiami per tinklą,siekiant šukuosena,naudoti ir didesnių sąnaudų, tačiau poveikis yra daugiau gamtos, rankomis austi/rankos-kablys viršuje širdyje/galvoje.

[Pakuotės] daiktų, popieriaus palaikymas,plastikiniai maišeliai,ir naudoti tinkamą pakuotę problemą,užkirsti kelią Transportas,Inventorius, perukai sukelia atsilikimas

[Apie spalvų poveikį]

1 fotografuojama natūra,tačiau neatmeta fotografavimo aplinką ir ekrane pasirodo spalvų skirtumas problema! Mes ir toliau fotografavimo bandyti reguliuoti, siekiant sumažinti spalvų skirtumas,bet vizualiai ant nuotraukos ir fizinės dar turės tam tikra spalva skirtumas egzistuoja,jis yra neišvengiamas.

2,visi straipsniai mes visi, kaip išsamiai aprašyta,nėra dalies aprašymas, prašome supratimo. Nes produktai yra darbo,pramonės, dydis ir spalva Gali su apibūdinimas/nuotraukos yra nedidelių skirtumų.

3,, dėl kiekvieno žmogaus veido formą,galvos formos yra skirtingos,dėvėti poveikį nėra įmanoma rodyti nuotraukas visiškai nuosekliai,perukas produktai yra natūra dominuoti! Nuotraukas rodyti tik kaip nuoroda!

4,parduotuvė, visi perukai nuotrauka asmeniškai fotografavimo ar nuotraukų asmenų, įgaliotų teikti autorių teisių,išskyrus I Skyriaus Agentai ir pardavėjai,kiti žmonės be sutikimo neleidžiama nuoroda!

【Perukas įrankis]

Susiję įrankiai yra su perukas pardavimas:perukas aukštos ruožas plaukų ju,perukas specialaus plieno dantų medinės šukos,perukas specialios priežiūros tirpalas

【Mokėjimo būdą】

Visi perukai yra už pirmą mokėjimą po vežimą,paramos PayPal ir Banko pervedimu,ne žemyninėje Kinijos klientams įsigyti plius gauti 10% pervedimo mokestis

Šaltinio Tipas anime
Elemento Tipas Priedai
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Sintetinis
Sudedamosios dalys Galvos apdangalai
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Lytis Unisex
Simbolių Arbata-Tzu

Panašūs produktai