Gelis Nagų lako Rinkinį Mirkti Off Nagų lako Rinkinys, Rožinis Mėlynas Nagų lakas UV Led Gelio lenkijos Gelio Nagų lako Pagrindo Top Coat Nagų Dailės Priemonė

€1.06

-54%

€2.35

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vso nagai, elite99 rinkinys, dh nagai, mėlynas dangus gelis, gelis nagų lakas mgo, nagų rinkinys magic, pensyl viršutinį sluoksnį, bio gelis, leafu viršutinį sluoksnį, švino milteliai.

Gelis Nagų lako Rinkinį Mirkti Off Nagų lako Rinkinys, Rožinis Mėlynas Nagų lakas UV Led Gelio lenkijos Gelio Nagų lako Pagrindo Top Coat Nagų Dailės Priemonė

Ypatybė:

【Amatų Savo Spalva】20 spalvų gražių atspalvių populiarus ir madingas spalvos tinka visais metų laikais ir kasdienio gyvenimo!patenkinti visų jūsų idėjų, ir jums labiau rafinuotas.

【Sveikas & Toksino Nemokamai】Gelio nagų lako rinkinį, yra pagaminti iš 9 Toksino Nemokamai Ingredientas leidžia saugiai ir silpno kvapo.Su gera tempimui ir labai pigmentuotas, gamtinės dervos suteikti jums puikus blizgesį apdaila, sklandžiai, išvaizda ir nepriekaištinga zonoje.

【Ilgalaikį】Violetinės, raudonos, rausvos gelio nagų lako rinkinį white black gelis lenkijos reikia išgydyti pagal nagų lempa.Base ir Top coat reikia.Vidutinis LED 60-120 sekundžių.paskutinį bent 3 savaites.

【Lengva Taikyti 】Odos atspalvio nagų dailės rinkinys idealiai tinka visos dienos darbo ar pažinčių, šalies ar ceremoniją veiklą, pvz., gimtadienis, šventė, vestuvės, Kalėdos, Valentino Diena, Motinos Diena dovana.

【PRIMINIMAS】persikų rožinė akto gelio nagų lako rinkinys turi būti išgydoma pagal LED/U V šviesos.Vengti patekimo į akis, burną ir ant odos.Nuplaukite juos nedelsiant turėtų produktas ateina į kontaktą su jais.

Profesionalus naudojimas:

1 žingsnis. Valyti Nagus tada įrašą nagų paviršiaus, kaip normalus procesas.

2 žingsnis. Visiškai išjudintų gelio lenkijos, tai gali padaryti gelio lenkijos spalva subalansuota. (Svarbu)

3 žingsnis. Taikyti Base coat pirmas, kuris gali padaryti lenkijos ilgesnės, išgydyti, su UV lempa arba LED lempos. (Būtina)

4 žingsnis. Taikyti pirmas sluoksnis gelio spalva lenkų tiesiogiai, išgydyti, su UV lempa 2 minutes arba išgydyti su LED lempa 60 sekundžių.

5 žingsnis. Taikyti antrą sluoksnį spalvos gelio lako ir tada iš karto išgydyti su UV lempa 2 minutes arba išgydyti su LED lempa 60 sekundžių.

6 žingsnis. Kailis be nuvalykite topcoat, išgydyti UV lempa arba LED lempos.

Kaip Pašalinti UV Gelis Nagų lakas:

- Pamerkti nagus į stiklinį dubenį su maža suma, acetonas, arba įvyniokite kiekvieną vinį į medvilninio tampono mirkyti acetonu, maždaug 5-10 minučių.

- Produkto pradės tapo minkštas ir jūs galite švelniai failą, tai toli arba pastumkite jį išjungti, naudojant mažą medinę lazdą.

Visos spalvos yra sandėlyje.

Savo užsakymą bus išsiųsti per 72 valandas po mokėjimas patvirtino.

Mes darome kokybės patikra prieš išsiuntimą iš visų pozicijų.

Visus laiškus bus atsakyta per 24 Valandas.

Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.

Daiktai turėtų būti grąžintas sąlyga.

Privalumas Sveikas ir Ekologiškas
Sertifikatas KAULŲ ir raumenų sistemos, SGS
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Kilmės KN(Kilmės)
Produkto Tipas Mirkymas off UV Gelis Nagų lakas
Tipas gelis lenkijos
Modelio Numeris MS117
Komponentas Derva
Spalva Nuogas Rožinė Spalva
Prekės Pavadinimas Simpleyibay
Tomas 7ml
Elemento Tipas Nagų Gelis
Kiekis 1
NET WT Maždaug.7ml

Panašūs produktai