Vazonas Mielas Veidas Gėlių Vazonas, Meditavo Mergina Vadovas Sultingi Augalų Puodą Daugiafunkcį Saugojimo Amatų Vaikų Žaislas Pieštuko Atveju

€6.85

-69%

€22.81

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sodinamoji puodą veido, vazonas rinkiniai, galvos puodą, morkų lėlės, stalas organų, meškiukas tee, vazonas gipso, dekoro vazonas, dekoro gėlių namai, pieštukas turėtojas.

Vazonas Mielas Veidas Gėlių Vazonas, Meditavo Mergina Vadovas Sultingi Augalų Puodą Daugiafunkcį Saugojimo Amatų Vaikų Žaislas Pieštuko Atveju

Kulka Taškų: 1. Aukštos kokybės Medžiagos: mergina susiduria su gėlių vazonas pagamintas iš aukštos kokybės dervos, netoksiškas ir patvarus.Šis bankas yra atsparus korozijai, pristatomos ne deformacijos, ir ilgaamžiškumas.Tai nėra paprasta.Tiesiog vieta dervos augalų vazonuose ant norimą vietą, kad augalai stebėjimo patogu.

2. Veido Meno Dizainas: mergaitė veidas-kaip dizainas daro vazonas unikalus ir dekoratyvūs.Daugiau nei vazonas, tai sodinamoji idealiai tinka namų puošybai.Siewnik prideda meno jausmą ir elegancija jūsų namų dekoro.Tai puikus pasirinkimas jūsų sodinimo projektus.

3. Suasmenintą Darbastalio Apdaila: Tai sakai vazonas yra puikus didėjančio succulents ir kaktusai.Siewnik yra puikus augti succulents ar kaktusai, pagal jūsų pageidavimus.Puiki puošmena jūsų stalo.

4. Platus Programas: Sultingi vazonai tinka miegamieji, gyvenamieji kambariai, balkonai, sodai, biurai, dorms, viešbučiai, kt.

5. Ideali Dovana: puiki dovana idėja housewarming, gimtadienio, Kalėdų ar kitų švenčių.

Techniniai Duomenys: Pavadinimas: Mergina Susiduria Su Derva Vazonas

Svoris: apie 460g

Dydis: apie 19.8x14.5x8.0cm/7.80x5.71x3.15inch

Medžiaga: Derva

Pakavimo Sąrašas:

1*Gėlių Vazonas

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, spalvos elementą ir, kad parodyta paveikslėlyje gali būti niuansai.

Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

Kilmės KN(Kilmės)
Temos Žmonės
Medžiaga Derva
Regioninės Funkcija Europa
Stilius Šiaurės

Panašūs produktai