Stalo Ekrano Stiklo Kupolas Amatų Pusrutulyje Dangtelis Su Medienos, Kamštienos Bazės Dulkėms Papuošalų Padengti Stalo Dekoras

€3.41

-37%

€5.50

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: gyvatė terariumai, ekrano stiklo kupolas, sunglass, medienos dekoras, akrilo karoliukai pusrutulyje, dekoro dėklas, bell jar, cabochon stiklo, ekranas dome, bell stiklo.

Daugiafunkcinis Stiklo danga apsauga nuo dulkių Stiklo danga Akrilo Stiklo Ekranas Lauke Patvarus stiklainiu Dome Stiklo Dangtis su Kamščiamedžio Kamščiu Stiklo danga Rinkinys Savybės:

1. Skaidrios konstrukcijos, aukštos skaidrumo, aišku iš pirmo žvilgsnio.Maisto produktų laikymo rezervuarai, namų ir virtuvė, sutaupyti jūsų laiką rasti, jūs galite pamatyti turinys bakas, iš pirmo žvilgsnio, kuri padeda išvengti netvarkos į spintos!

2. Ruonių stiklainį ir antspaudas jį su kamštienos sukurti užklijuotame ir drėgmei atsparus aplinkos išlaikyti elementus, sausas.Stiklinės laikymo indelį su mediniu dangteliu kamuolys yra idealiai tinka saugoti sausainiai, cukraus, miltų, prieskonių, kavos, vanilės ir kt.!

3. Lengva prižiūrėti, tiesiog įdėti stiklo butelis, indaplovė ir nuvalykite dangtį su švelniu muilu ir šiltu vandeniu.

4. Daugiafunkcinis, išskirtinį su aptakaus dizaino, ir ilgaamžiškumas, siekiant užtikrinti, kad produktas yra madinga ir patvarus.Puikiai tinka saugoti sausainiai, cukraus, miltų, prieskonių ir kitų virtuvės reikmenų!

Parametras:

Pavadinimas: Nemirtingas Gėlių Stiklo Dangtis Dekoratyvinis Butelis

Medžiaga: aukštos borosilikatinio stiklo

Dydis: 6*6*10cm/7*7*12cm/9*9*12cm/9*9*15cm/9*9*18cm

Pakavimo sąrašas:

1*Stiklo butelis

Temos AUGALŲ
type6 Skaidrus butelis
Type2 Dome, dėl Kalėdos Vestuvių Namų Puošybai
Kilmės KN(Kilmės)
type5 Gėlių Laikymo dėžutė
Tipas Terariumai Indą su dangčiu
Type4 Stiklo cloche
Type3 Vitrina Mini Diecast Automobilių Žaislas
Medžiaga Stiklas

Panašūs produktai