Gręžimo Daržovių, Vaisių Corer Nerūdijančio Plieno Core Valiklis, Įrankiai, Universalus Lengvai Rankena Virtuvės Daržovių Corer

€5.01

-59%

€12.23

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: xr telefono dėklas overwatch mccree.

Gręžimo Daržovių, Vaisių Corer Nerūdijančio Plieno Core Valiklis, Įrankiai, Universalus Lengvai Rankena Virtuvės Daržovių Corer

Savybės: Universalus Daržovių Corer: corer naudojamas coring ir hollowing iš vaisių ir daržovių, įskaitant obuoliai, kriaušės ir kt.Ir corer gali būti prisukamas arba stumiama į ruošimui be jokių pastangų.Naudokite pabaigoje rankena, galite išspausti citrinos ar apelsinai.

Premium Nerūdijančio Plieno: corer yra pagamintas iš 304 nerūdijančio plieno ir ABS rankena, ir jis yra patvarus ir atsparus korozijai.Ir ji yra lengva valyti, tiesiog praskalaukite peilis su šiltu muiluotu vandeniu ir nusausinkite.

Lengva Core-pašalinti: dėkite corer ant horizontalaus paviršiaus, tada pasukti ar tiesioginio corer per vaisių/daržovių.

Universali ir Praktiška: pakuotėje yra 4 peiliukai, ašmenys dydžių: apie 1.9 cm/0.7 colių, apie 2.9 cm/1.1 colių, apie 3.9 cm/1.5 cm, apie 4.9 cm/1.9 cm.Geležtės įvairių dydžių yra lengva core ir užpildyti dėl daržovių ir vaisių, įvairių dydžių.

Platus Programas: geras pagalbininkas virtuvėje, tinka įvairių vaisių ir daržovių, pavyzdžiui, obuoliai, kriaušės, agurkai, cukinijos, bulvės, ridikėliai, baklažanai, svogūnai ir kt.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Vaisių Corer

Medžiaga: 304 nerūdijantis plienas + ABS

Dydis: apie 22cm/8.66 su rankena

Pakavimo Sąrašas:

Corer*1 (įskaitant 4 peiliukai)

Modelio Numeris Daržovių Corer
Funkcija Eco-Friendly
Tipas Vaisių Ir Daržovių Įrankiai
Medžiaga Metalo
Vaisių Ir Daržovių Įrankiai Tipas Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo CIQ

Panašūs produktai