40X Apšviestas Juvelyras, LED UV Objektyvas Loupe didinamasis stiklas su Metalo Konstrukcija ir Optinių Stiklo 2021 Naujus Vaikų dovanų

€6.88

-30%

€9.83

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: xs privatumo filmas.

Produkto savybės

Tai 40X maginfication Apšviestas Juvelyras Loupe yra pastatytas iš tvirto metalo su optinio stiklo, kad yra 25 mm ilgio ir turi dual ryškus LED šviesos.

Akių loupe yra puikus roko kolektoriai, monetų kolekcionieriams, juvelyrų, mėgėjai, ir taip pat daro puiki dovana vaikams tyrinėti pasakų maža pasaulyje.

Ryškus LED ir UV Šviesa: Jūs galite aiškiai matyti objektus tamsoje arba nepakankamo apšvietimo sąlygomis su šia dviguba LED šviesos šaltinis.UV šviesa veikia kaip padirbtų detektoriaus dalykų, tokių kaip popieriaus valiuta, pasų, Kredito korteles, ir kelionės čekiais ir pan.

Kišenės dydis: tai yra labai patogu nešiotis ir jūs galite jį naudoti bet kur.Ji reikalauja 3 LR1130 baterijos ( Baterijos neįtrauktos.jeigu express kompanija gali pervežimams su baterija.mes išsiųsime juos kartu..bet jei negalėjo .mes nuimkite bateriją.mums reikia siųsti, kad produktas būtų saugus.prašome suprasti,, ačiū,, ).

Produkto aprašymas

Dydis:40X 25 mm | Spalva:Sidabro

siūlo Aukštos Kokybės Apšviestas Juvelyrų Loupes įvairių padidinimo nuostatos, kad atitiktų jūsų poreikius .Šie Juvelyriniai Loupes yra pastatytas yra tvirtas metalo konstrukcijų, dual ryškus LED, UV valiuta aptikti/Juvelyrika Nustatyti Tipą ir optinio stiklo.Šie akių loupes yra labai skirtingas programas ir tokias sritis kaip: Pramoniniai tikslais (Žiūrėti padaryti, kurjerių paslaugos), Medicinos mokslo, Monetų ir pašto ženklų kolekcininkai, Geografija, Apygardos valdyba ir spausdinimo pramonės, Sodo priežiūros, Švietimo, Namų ir Biurų

***Trijų dydžių: 40X x 25mm***

Spustelėkite Įtraukti Į Krepšelį viršuje puslapį gauti jūsų!

Turinys:

1 - 40X x 25 mm Juvelyrų Loupe

Apie Mokėjimą

1.Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

2. Visą mokėjimo turi būti pateiktas per 7 dienas po to pateikti savo užsakymą, arba kad bus negaliojantys arba atšauktas sistema.

3. Įsitikinkite, kad atlikote visus išsamios informacijos, pvz., kontaktinis asmuo), adresą,pašto kodą ir telefono numerį pildant savo pirkėjo informaciją.

Vežimas ir Pristatymas

1.Singapore post : Apie 15-35 Dienų atvykti,

2.Kinija Paštu Oro Mail : Apie 15-90 Dienų atvykti.

3.DHL:Apie 5-15 Dienų atvykti

4.EMS:Apie 7-15 Dienų atvykti

Apie Atsiliepimą

1.Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2.Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę,bet tai 1 minutę turi labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums.

3.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.

Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!Dėkojame už jūsų supratimą!

Medžiaga Alloy Steel
Kilmės KN(Kilmės)
Įrankiai Didinamasis stiklas
Deimantų nustatymo Juvelyriniai dirbiniai
Modelio Numeris FM90/80/70
Prekės Pavadinimas Skeyo
Tipas Rankinių Įrankių Dalys

Panašūs produktai