RJ45 Tinklo Skirstytuvo Adapterio Kabelis 1-Vyras, 2-Moteris Lizdas Uosto LAN Ethernet Tinklo Skirstytuvo Y Adapterio Kabelis

€1.44

-34%

€2.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pereiti utp, cat6 jungtis, rj45 jungiklis, lizdas rj45, ethernet splitter 1 2 adapteris, interneto splitter, LAN, cat6 lizdas, ethernet vyras, rj45.

Savybės

1.Tai RJ45 Ethernet Splitter leidžia 2 kompiuteriai pasidalinti didelės spartos DSL,, kabelinė, ir modemas ar kitos Ethernet prievadus.PASTABA: negalima remti 2 kompiuteriai, prijungti prie interneto vienu metu, ir TIK 1 išvesties prievadas yra darbo.

2.Tai RJ45 Ethernet Splitter yra ne įjunkite, kad ji negali įgyvendinti 2 kompiuterių dalijimosi internete tuo pačiu metu.

3.Dėžė yra labiau stabili, ji užima aukštesnę ryšio ir perdavimo. 4.Naudojimas: Kai jūs dažnai naudojate skreitinį kompiuterį, 2 skirtingos fiksuotoje padėtyje, naudojant šią RJ45 splitter, jūs neturite nerimauti, nėra Interneto į savo kambarius.

5.Įrengimas paprasta ir lengva naudoti.

Aprašymas:

Tai RJ45 Ethernet Splitter leidžia 2 kompiuteriai pasidalinti didelės spartos DSL,, kabelinė, ir modemas ar kitos Ethernet prievadus.

Atsargumo priemonės vartojant: Jis nepalaiko 2 kompiuteriai dalintis internete tuo pačiu metu.Nepalaiko 2 kompiuteriai, prijungti prie interneto vienu metu,ir TIK 1 išvesties prievadas yra darbo.

Ilgalaikio RJ45 female sąsaja ekranas išorinio elektromagnetinio signalo trukdžius, siekiant išvengti žalos Interneto signalas.

RJ45 8P8C splitter yra suderinama su Cat7, Cat6, Cat5, Cat5e Ethernet tinklo kabelį.

Specifikacija:

Produkto Tipas: RJ45 Ethernet LAN Pratęstas Splitter Cable

Spalva: Juoda

Modelis: 1. Vienas splitter cable tik/ 2. splitter kabelis su Tinklo linijos(Pasirinkite tai, ko jums reikia!Ačiū!)

Uosto: Vyrų ir 2 Moterų

Ilgis: Apie 24cm

Tipas: Ethernet Crossover (RJ-45)

Komplektą Sudaro:

1 x RJ45, Ethernet Splitter cable

Pastabos:

1.Kadangi dydis aukščiau yra matuojamas ranka, dydžio faktinis elementas gali būti šiek tiek skiriasi nuo dydžio aukščiau.

2.Dėl apšvietimo efektai, stebėti parametrus ir t. t.Gali būti, kad kai kurie šiek tiek skiriasi spalvos toną nuotraukas ir tikrąjį daiktą.

Uostas Vyrų ir 2 Moterų
Tipas Rankinių Įrankių Dalys, Ethernet Crossover
Kilmės KN(Kilmės)
Ilgis About 24cm
Produkto Tipas RJ45 Ethernet LAN Pratęstas Splitter Cable

Panašūs produktai