1Pcs Metalo Pjovimo Štampai, Skirti "PASIDARYK pats" Scrapbooking 3D Dėmėtas Linija Apskritimo Lizdų Rėmo Albumą Dekoratyvinis Įspaudas Amatų Miršta Cut

€0.40

-40%

€0.67

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: supjaustyti mirti, mirti, h miršta, vyrai metalo miršta, menas miršta 3d, kscraft, mirti gabalai piniginės, dešimt kadrų, 3 d pjovimo miršta, lauke mirti.

Dėmesio, Mūsų Parduotuvėje, Mėgautis Papildomą 1% Nuolaidą,

Ir Kaina Yra Daugiau Palankus!

Aprašymas:

1.Plačiai Naudoti-Jis yra madingas ir modernus dizainas suteikia flash išvaizdą.Puikus scrapbooking, kortelės priėmimo, popieriaus amatai, teminius kvietimai, kišenėje iškarpų albumai, albumas apdaila, foto ir pan.(tik miršta)

2.Daro Labai Trafaretai -- Puikiai tinka Kurti Dovana Tai gražus dizainas yra stulbinantis būdas nustebinti savo artimuosius, pridedant nuostabiai sudėtingą funkciją padailinti savo knygoje projektus.Tai bus puikus korteles švęsti įvairiomis progomis.Jūs turite puikus die-cut " dizainas pridėti savo popieriaus amatų šedevrų!

Techniniai duomenys:

1.Medžiaga-Aukštos Kokybės Plonas Metalo Pjovimo Miršta pagamintas iš Anglies Plieno .Spalva: Sidabrinė.Labai išsamus ir subtilus.reljefinė spauda, debossing miršta pjovimo įrankiai ir įspaudas miršta baigimo meistro namų įspūdį tikslumo pjovimo miršta atminties miršta scrapbooking sienos miršta proga sveikinimo atviruką padaryti.

2."PASIDARYK pats" ranka Karūna Nėrinių įspaudas -- Gali padėti vaikų gebėjimą plėtoti žvalgybos ir namų dienoraštis apdailos namų dekoro, puikus virtuvės "pasidaryk pats" priemones.

3.Puiki Dovana -- Perfect for Scrapbooking, Popieriaus Kortelės, Įspaudas, Albumas, "PASIDARYK pats" Amatų, ebs.Galite pasidalinti ja su savo draugais ar kas nors jums patinka.

Pakuotė:

Įspaudas pelėsių*1

Pastabos:

Produkto dydis išmatuotas rankiniu būdu, prašome leisti 1-2cm paklaida, ir įsitikinkite, kad jūs don ' t mind prieš perkant, dėkojame už jūsų supratimą!

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Pjovimo Miršta

Panašūs produktai