Alkoholio Rašalo Oro Pūstuvas Minkšta Guma Juda Alkoholio Dažai Priedą "PASIDARYK pats" Kortelės Priėmimo Rašalo Meno Tapybos Scrapbooking Įrankis 2021

€1.45

-27%

€1.99

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: meno derva, pigmentas, plokštė scrapbooking štampavimo, scrapbooking fondo antspaudas, stovo, užrašų knygelė įrankis, alkoholio rašalo, dažų, alkoholio rašalo rinkinys, scrapbooking priedai pinces, masės scrapbooking, rašalo rinkinys.

Alkoholio Rašalo Oro Pūstuvas Minkšta Guma Juda Alkoholio Dažai Priedą "PASIDARYK pats" Kortelės Priėmimo Rašalo Meno Tapybos Scrapbooking Įrankis 2021 Funkciją: Jis yra patogus rankiniai priemonė manipuliuoti alkoholio rašalo judėjimas su oru.Naudoti skaidyti alkoholio dažai.

Gumos išspausti, termometras leidžia jums kontroliuoti oro srautas sureguliavus slėgis, galite naudoti.

Specifikacija: Visos Dydis: kaip nuotraukas rodomas Konversijų:1cm =0.39 colių pakuotę įeina : 1 arba 2 Pūstuvas Pastaba

1: Dėl skirtingų gaminti partijomis, gali būti 1-2mm nuokrypis už prekes. 2: Pagal skirtingas šviesas.kompiuterio ekrane.Ten bus nedidelis skirtumas spalvos.Prašome patikrinti, ar faktinis produkto.

Vežimą:

1.Visame Pasaulyje Laivybos.(Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą.

4. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Jei negavote kad per tranzito dienas,prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Grįžti & Grąžinti:

1. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

2. Mes grąžinsime jums visą laimėti didelis sumą,gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotės su visais componentsand pridedami priedai, po tiek Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Jntprojektai.lt,arba galite pasirinkti, kad pakeisti.

Atsiliepimai:

Visų teigiamų atsiliepimų vertina .

Jei jus tenkina mūsų paslaugų ir produktų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų.Ir mes padarysime tą patį su jumis.

Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis pirmą, o ne palikti neigiamą atsiliepimą.Tik neigiamą arba neutralų atsiliepimą willnot išspręsti problemą.

Prašome pasitiki mumis, kad mes galime išspręsti šią problemą satisfational būdais.

Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai