Atminties Putų Porankiu Ir Pagalvėlių Patogi Biuro Kėdė Porankiu Dėl Viršslėgio Ant Alkūnių Ir Dilbių Žaidimas Kėdės Pagalvėlės

€2.16

-25%

€2.89

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: super patogi kėdė, porankiu ir pagalvėlių, rankos kėdės pagalvėlę, poof kėdė didelis, kėdė padas, atgal pagalvėlės parama, porankiai kėdė, kėdė pagalvė, atramą pagalvė, katalikų mantilla.

82656 Prašome nusipirkti savo prekes

Savybės:

1.medžiaga:biuro kėdė rankų atramos pagalvėlės yra pagamintos iš minkštos poliesterio ir didelio tankio atminties putos labiausiai patogiai ant jūsų rankos ir alkūnės.mes turime pridėti neslystantis audinys,kuris užtikrina fix porankiai trinkelės ant savo kėdės

2.universalus matmenys:mūsų kėdės porankiai pagalvėlės dydis, išmatuotas, kad tilptų dauguma biuro ar namų kėdė, porankiai pad yra dviejų papildomų ilgai velcro dirželiai, kad gali būti sumažinti ir reguliuoti, kad tilptų bet kokio dydžio atramą.

3.mažina ir mažina skausmą: tai nuostabi kėdutė porankis mygtukai padės išspręsti šią problemą atrama sunkiai, kuriam su super minkštos, aukščiausios kokybės poliesterio audinio, jie bus įsitikinkite, kad galėtų padidinti savo komforto.

Discription:

Porankiai pagalvėlės ne tik gali būti naudojamos kėdės porankiai , bet taip pat gali būti naudojamas kaip klaviatūros mygtukai ir pelės mygtukai.

Pirkimo super minkšta atminties putų bloknotu draugams, dėstytojams, kolegoms, viršininkui, mokytojų, šeimos narys, ar kas nors žinote, kas valdo biuro kėdė ar namų kėdė, jie bus reikia.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Atminties kempinė

Spalva:juoda

Dydis: 254*75*30mm

Pakuotė:

1 x kėdės porankiai padas

Pastabos:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, prašome leisti 1-3cm nuokrypis.Ačiū!

Modelis Nerti
Kilmės KN(Kilmės)
Įdaru Atminties Putos
Naudoti sėdynė
Funkcija Atmintis
Stilius Paprastas
Tipas Sėdynės Pagalvėlė/Atgal Pagalvėlės
Unpick ir Plauti Nuimamas ir Plaunamas
Technics Megzti
Formos PAILGA
Modelio Tipas džiugią
Modelio Numeris 5215
Rinkinys Tipas No
Amžiaus Grupė Suaugusieji
Medžiaga maišymo

Panašūs produktai