Įkrovimo Slug Naktį Šviesos Silikono Kūdikis Miega Lempos Šviesos Srautą Galima Reguliuoti Jutiklinį Jungiklį, Vaikų, Miegamojo Lovos Naktį Lempa, Laikmatis

€12.37

-39%

€20.61

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: metal slug bakas, baby led lempos, aukey kūdikis naktį šviesos, lempa mėnulis, kūdikių dangus naktį šviesos, lempos silicio, vaikai lempos, Metal Slug, lempos saturnas, kokios naktį šviesos.

Įkrovimo Slug Naktį Šviesos Silikono Kūdikis Miega Lempos Šviesos Srautą Galima Reguliuoti Jutiklinį Jungiklį, Vaikų, Miegamojo Lovos Naktį Lempa, Laikmatis

Savybės:

ĮDOMUS BŪDAS NORĖDAMI JĄ ĮJUNGTI/IŠJUNGTI: Slug naktį šviesos įsijungia, kai dvi "akys" kontaktai.Ji yra paprasta naudoti ir sukuria 2800k vienodą ne mirkčiojančios šviesos.

PRITEMDOMI: Tiesiog laikykite dvi "akys" kartu reguliuoti ryškumą pagal savo poreikius.Tai naktiniai staleliai, lempa šviečia šiltas, raminantis šviesos sukurti saugią ir patogią atmosferą ir gauti jūsų pyplys miegoti giliai visą naktį.

15 MIN LAIKMATIS: šviesa automatiškai išsijungia po paguodos jums ar jūsų vaikams, miegoti.Integruotas su naujausia LED technologija, mūsų nakties šviesa užsidega, o taupyti energiją.

ĮTEMPIŲ: Aukštos kokybės minkšto silikono suteikia maloniai minkšta ir saugi kūdikiams ir mažiems vaikams, suteikti jiems šilta šviesa, kad palieka baimę šalin.Nuspaudžiant ir fidgeting su šiuo nuotaika šviesos gali padėti jums atsipalaiduoti.

NEŠIOJAMIEJI: Ji yra lengva imti su įmontuota įkraunama baterija.Tai yra puikus šviesos kompanionas, kempingas, žygiai, sleepover, pagalvės kalbėti, ir socialinės rinkimas, ir dovana, kūdikių dušai, Kalėdų, gimtadienio ar jubiliejaus.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS + Silikono

Šviesos spalva: šiltai balta(2800K)

Vardinė įtampa: 5V 1A

Nominali galia: 3W

Baterijos talpa: 1200mAh

Gaminio dydis: 102mm x 125mm x 128mm

Pakuotės dydis: 102mm x 128mm x 132mm

Komplektą sudaro:

1 x naktį šviesos

1 x vartotojo vadovas

1 x USB įkrovimo kabelis

Kilmės KN(Kilmės)
Naudojimas ATOSTOGŲ
Funkcija 1 naktį lempa, staliukas, miegamojo
3 funkcija Naktį Šviesos Vaikai
Prekės Pavadinimas XunShiNi
Korpuso Medžiaga ABS
Elemento Tipas Naktį Žibintai
Baterijos Tipas LIČIO JONŲ
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Modelio Numeris šliužas naktį lempa
Yra Baterijų Reikia No
Sertifikavimo BMK, CE, ROHS
Maitinimo Šaltinis Įkraunamoji Baterija
Formos Gyvūnų
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Yra Baterijomis No
2 funkcija naktį lempa vaikams
Galia 0-5W
Yra Protingas Prietaisas No
Tipas Naktį Šviesos
Įtampa 3V
4 funkcija Šalia Stalo Lempa
Elektros Energijos Gamybos Touch

Panašūs produktai