Gimtadienio Lempa Mėnulio Formos Šviesos Vaikai Šalis Lempa Mėnulis Sienų apšvietimo Dovana Mergaitėms Kūdikio Lovos Dekoras

€26.95

-49%

€53.89

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: žibintai, lempa mėnulis, lempa led, vaiko lempos, 3d mėnulis, judesio jutiklis šviesos, rankų jutiklis, kokios naktį šviesos, naktiniai staleliai, lempa led, už šalis.

15,74 X 11,80 COLIŲ

40X30 CM

Ši mėnulio formos žibintas yra pagamintas iš medžio pagražinti savo vaikų kambariai.Jūs galite pakabinti jį ant sienos, su pakaba įsikūręs už Mėnulį Naktį Šviesos .Jūs galite turėti gražus vaikų išvaizdą su mažos medinės žvaigždės, kad mes atsiųsime kaip dovana.vaikai šalis lempos suteikia minkšta šviesa, netrukdo jūsų vaikai miega.

Ši mėnulio sieniniai šviestuvai yra vienas žibintas.Po to supjaustyti lazeriu mašina, ji yra dažytos aplinkai ir aplinkai nekenksmingų dažų.Rankomis dažyti lovos dekoro formos, pavyzdžiui, palydovai.

Galite išvalyti savo mėnulio sieniniai šviestuvai su drėgnu skudurėliu, kiek reikia.Jums reikia baterijų, kad naudoti savo sieniniai šviestuvai.Ji bus pakankamai traukti pakaba virvę įjungti LED šviesos.Jūs galite išjungti naktį šviesos jūsų Dukra Kambario Dekoro traukiant jį dar kartą.

Pirkėjų nėra atsakinga dėl jokių muitų ir kitų mokesčių, nustatytų savo valstybės

Baterijos Tipas Šarminio
Naudojimas ATOSTOGŲ
Prekės Pavadinimas decarthome
Elektros Energijos Gamybos Jungiklis
Korpuso Medžiaga Mediena
Elemento Tipas Naktį Žibintai
Tipas Naktį Šviesos
Sertifikavimo Nėra
Formos Mėnulis
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Yra Protingas Prietaisas No
Yra Baterijomis No
Kilmės TR(Kilmės)
Maitinimo Šaltinis Mygtukas Baterijos
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Yra Baterijų Reikia Taip

Panašūs produktai