100vnt Sodo Puošmena Šviesos Žvirgždas, Akmenys Švyti Tamsoje Dekoratyviniai Akmenukai Žuvų Bako Apdailos Pebble Akvariumas Uolų

€4.82

-30%

€6.89

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lumin, natur akmens, akvariumo dekoracija, punk rock, groot akvariumo apdaila, nemokamas pristatymas miegamasis stalo lempa, dekoro sodas, liuteinas, dekoro sodas, dekoro namai.

【Švyti Tamsoje Akmenis】

Šie akmenys gali ne įkaitinta iki themself.Tačiau šie akmenukai sugeria pakankamai saulės šviesos per dieną, švyti iki 2-3 valandos nakties arba bet kokios kitos tamsios aplinkos.Prašome skleisti juos su šviesos dar kartą, jei jie nėra pakankamai šviesus.

Kiekis: 50/100/200pcs

Dydis: 2-3cm/0.78-1.18 colių

Spalva: mix/balta/žalia/geltona/rose red/blue

Medžiaga: Fotoliuminescencinės pigmento + derva

Naudojimas: Apšvietimas, kelias, važiuojamosios kelio dalies, pėsčiųjų, gėlių lovos, vazoninių augalų ar žuvų tankai.Tai yra geriausias "PASIDARYK pats" dekoracija vazos, žuvų tankai, akvariumas, amatų, baseinas.Idealiai tinka jūsų sodas, kiemelis, veja, kiemas.

Šviesos Akmens DUK:

1. Q: ar šviesos akmens ne blizgesį, tai yra neteisingas?

A: šviesos akmuo, yra šviesa-saugoti produktą.Principas yra tai, kad ji gali skleidžia šviesą, kurią sugeria šviesos šaltinis.Kiekvieną kartą, kai šviesa sklinda yra 8-12 valandų, per kurias pirmą 1-2 valandų yra didelis šviesos laikotarpį ir toliau švyti.Gautas produktas nėra skleidžia šviesą, nes nebuvo absorbcijos šviesos šaltinis metu logistika.Kaip ilgai, kaip jūs gausite saulės ar šviesos, o, galite dar kartą spindi.

2. Q: Kodėl aš turiu dienos saulė per dieną, ir ji vis dar šviečia naktį?

A: Nes principas šviesos yra sugerti šviesos ir skleidžia šviesą, o tai reiškia, kad jis pradeda švytėti proceso saugoti šviesos.Jei šviesa yra absorbuojama per dieną, bet po sutemų metu, šviesos laikotarpio šviesos šviesos yra daugiau, todėl jūs galite pamatyti tik šiek tiek.Silpnas šviesos, bet tada, kai įjungiate šviesą, jūs galite pamatyti, labai šviesus.

3. Q: Kas yra ryškiausios spalvos šviesos akmens?

A: šviečiantys akmenys yra šviesos balta spalva, pavyzdžiui, ryškiai geltona žalia, mėlyna žalia ir žalia.Kitos spalvos yra spalvos, su geltona-žalia milteliai plius spalvos milteliai.Spausdinimo miltelių apims švyti šviesos milteliai.

Po to, kai susiduria su stiprios vasaros su 3 valandas, šie akmenukai gali būti apšviesta per 1-2 valandas tamsoje.

Pastaba: Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū

Medžiaga Derva
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris CHIA-kt005
Šviesos, ar Ne Taip

Panašūs produktai