Sodo Akmenukai Švyti Akmenys Akmenys Švyti Tamsoje Namuose Žuvų Akvariumas Dekoratyvinės Už Akmenukai Bakas Lauko Akmenų Šviesos De D0H6

€0.55

-44%

€1.00

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: piedras naturales, piedras minerales, egiptas uolų, dekoro terasa, sienos dekoro lauko akmenys, dekoro sodas, švyti akmenukas, švyti akmens, lauko akmenų sodas, sodo statu.

Apšviesti jūsų kraštovaizdžio naktį su mūsų kerintis Švyti Tamsoje Akmenukai!Jie šviesti, gauti įkrauti per sugeria saulės spindulių.Sukuria puikus šviesos akyse tamsoje.

Šių dirbtinių žėrintis mini kauliukai yra pagaminti iš aukštos kokybės, saugus ir fluorescentinė medžiagų.Turimas sumas, kurios gali būti plačioje teritorijoje, patalpoje ar lauke.Apakinti dekoravimo idėja!

Renginiai

Šviesos akmenukai - Mini spalvoti akmenys, kurie absorbuoja natūralių ar saulės šviesos, maitina ir įkrauti, ir šviesos, kai ji tampa tamsiai.

Premium medžiagų, - Pagaminti iš aukštos kokybės sintetinės dervos, tvirtos ir nenuodingos.

Medžiaga: fotoliuminescencinės pigmento + derva

Naudojimas: apšvietimo kelio, šaligatvio, pėsčiųjų tako, gėlių lovos, vazoninių augalų ar žuvų tankai.Tai yra geriausias "pasidaryk pats" dekoracija vazos, žuvų tankai, akvariumas, amatų, baseinas.Idealiai tinka jūsų sodas, kiemelis, veja, kiemas.

Pakuotėje: 10vnt, 50pcs, 100vnt

Dėkojame už jūsų paramą!Sveiki atvykę į pirkti pas mus!Jūs galite susisiekti su mumis ir gauti daugiau informacijos apie prekių .Jei jums reikia daugiau šią prekę ,jūs galite susisiekti su mumis.mes jums mūsų geriausias kainos.Palikite savo pranešimą!

Pakuotė 10vnt, 50pcs, 200pcs
Medžiaga Polistone
Kilmės KN(Kilmės)
Šviesos, ar Ne Taip

Panašūs produktai