LN007219 16 Branduolių OCC Sidabro Padengtą Ausinių Ausinių Laido 0.78 mm BA Užsakymą Westone W4r UM3X UM3RC JH13 Didelis Žingsnis

€25.01

-0%

€25.26

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: fostex t50rp, ištraukiamas aux kabelis, cable aux 3.5mm, "intel hm55 pagrindinė plokštė, 3.5 mm aux kabelis, x3430, fiio aux cable, headphone cable for hd800, 3.5 mm aux kabelis, vaizdo aux kabelis.

Už pusės Muzikos Grotuvas mes galime pasiūlyti 3.5 mm 3 polių (Stereo) Kištuko, 3.5 mm 4 Polių subalansuotas kištukas, 2,5 mm 4 Polių subalansuotas kištuko, 4.4 mm Male balanced kištuko, XLR 4 Polių Male plug, XLR 4 Polių Moterų plug, Dviguba XLR 3 Polių Male plug, Dviguba XLR 3 Polių Moterų kištuko, 6.5 mm Male Plug, 4 in 1 Kištukas, galite pasirinkti.Šalia Ausines ar Ausinių Pin kodas yra toks pat, kaip išvaizda parodyta mūsų nuotraukas.Ausines arba ausinių pin nėra parinkimas ir pritaikymas.

Su "Litz" pagrįstas dizainas jūs taip pat turite kabelį, kuris padeda sumažinti galimą neigiamą poveikį, kuris gali atsitikti, kad viela (ir daugiau laiko).Visi mūsų kabeliai, naudokite skutimosi plonas emalio sluoksnį ant kiekvieno bauda kryptis.Tai leidžia kiekvienos krypties veikti savarankiškai, kol yra prilituotos prie galinio taško.Su šiuo skustuvu plonas emalio sluoksnį ant kiekvienos krypties jūs taip pat pašalinti klausimus, kurie gali arrise ne iš litz kabelius, pavyzdžiui, oxidiation.

Šis kabelis yra labai minkštas,Geresnis garsas nei įprastai kabelis, Aukštas Vidutinis Žemas dažnis yra labai subalansuota.Tai yra aukštos raiškos Kabelis.Lengvas dizainas su gražiais ausinės kablys (Kai kurie modeliai nėra ausinių kablys).Jūs galite atsikratyti lankelis (Jei turi Lankelis) pagal save, jei jums tai nepatinka.Patogumą ir lankstumą, taip pat yra nesuderinta.

Patarimai: 3.5 mm 4 polių Subalansuotas Kištuką (Bal) kabelis darbą Hifiman Serijos Žaidėjas ( R2R2000 ir tt.. ) , Qulcos qa361 Grotuvas , COWON PLENUE S Grotuvas , F. GARSO FA2 XS03 ir kitų žaidėjų, kurie buvo susiję su uostų.MobilePhone "Iphone" ar normalus žaidėjas negali dirbti (Viena pusė neturi garso, jei jūs naudojate 3.5 mm subalansuotas laidą apie juos).

Jei neturite Hifi professional muzikos grotuvas, Prašome pasirinkti, 3.5 mm 3 polių prijunkite kabelį.

Prašome atkreipti Dėmesį: nuotraukos yra tik nuoroda, Kai kurios dalys gali skirtis nuo nuotraukos, Prašome daiktas kaip standartas.Mes turime teisę galutinio išaiškinimo.

Tipas Audio Extension Cord
Sertifikavimo Nėra
Lytis Male-Male
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas lunashops
Modelio Numeris KABELIS
Jungtis A AUX
Jungtis B lizdas

Panašūs produktai