Skaidrus Vakuumo Maišus Drabužių Erdvės Taupymo Saugojimo Zip Maišeliai Dulkių Ruonių Suspaustas Organizatorius Drabužiai, Drabužiai, Patalynė

€5.02

-19%

€6.27

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: laikymo sistemos, organizatorius saugojimo linas, kartono saugojimo, erdvės saugojimas, Dėžutė, plastikinė dėžutė, stalčių organų, lauke liemenėlė, didelė dėžutė su dangčiu, organų kosmetika.

DESCRIPTON

Jei jūs ieškote specializuotos tirpalas lengvai patenkinti visus jūsų sandėliavimo poreikius, pabandykite šį Vakuuminiai Saugojimo Maišai, kad yra įvairių dydžių.Naudoti vidutinio dydžio, erdvės taupymo krepšys, lengvai saugoti sezoniniai drabužiai ir drabužių.Didelis vakuuminiai saugojimo maišai yra labai patalynė, antklodės, ir antklodės.Patogiai laikyti bet kurį iš šių dydžių krepšys į jūsų spintoje ar po lova.

SAVYBĖS

▶ Sutaupyti daug vietos ▶ Nereikia siurblys, labai paprasta ir greita naudoti ▶ Jums gali saugoti drabužiai, pledai, antklodės, pagalvės, ir tt ▶ Išlaiko viskas šviežia! ▶ Tinka namų ar kelionės ▶ Apsaugo nuo vandens, drėgna, blakės, kandys, pelėsių, purvo ir kvapo.

Medžiaga PA+PE
Straipsnio numeris 10-25

Panašūs produktai