Matinis Drėkinamasis Vandeniui Lūpų Pen Nėra Lengva Decolorize Rūko Lūpų Balzamas Švelnus Lūpų Blizgesys Pen

€1.67

-16%

€2.01

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Makiažas, mėlyna dažų, dažų, skysti lūpų dažai, lūpos, lūpų dažai matt, lūpų rinkinys, kremas plaukų, dažo žilus plaukus, lūpų dažai, atsparus vandeniui.

❤ Išskirtinį dizainą - tai lūpų dažai yra suprojektuoti su cigarečių atveju Tai puikus pasirinkimas dovanos, pvz., Helovinas, Kalėdos, Valentino diena, gimtadienis, vestuvės, prom šalis, maskuotis kamuolys, baigimo dovana, ir kt.su įdomių išvaizdą ir gražią spalvą.

❤ 6 skirtingų rūšių lūpų dažai - tai apima ne klijuoti stiklo lūpų dažai (01), matinis ne klijuoti taurės lūpų dažai (02), sūris lūpų dažai (03), "flash" lūpų dažai (04), spalva keičiasi lūpų dažai (05), Velvet Matte lūpų dažai (06 ).Galite pasirinkti bet Tamsiai ar Šviesiai Lūpų, Jums Meilės ir visų Rūšių it.Spalva tinka jums atttive.

❤ Patvarus, atsparus vandeniui - Turtingas vitamino E, be cheminių medžiagų, sveikas ir ne toksiškas, ilgalaikis žavinga, padėti jums gražesnis, Šie lūpų dažai spalvos yra patvarus, atsparus vandeniui, ne klijuoti puodeliai, ir neblunka.Suteikiame jums seksualus patirtis

❤ Puikus Lūpų kostiumas, tinka mergaitėms ir ponios, tokie kaip šilkas, elegantiškas ir elegantiškas, tinka keturių metų laikų makiažo.Nesvarbu ar tai biuras, dienos, prekybos ar rinkti su draugais.Tai yra labai unikali, labai Graži Lūpų Makiažas Nustatyti, Lengva Nešioti ir Švarus.

❤ Pastaba: Spalvos Gali Skirtis Nustatymai Kiekvieno Stebėti.Bet Spalva Bus Puikus.Tai vegetariški produktai.Tai ne erzina.Mes Gerbiame Visus magiškus gyvūnus.

Pakuotės aprašymas:

Dydis: 11.6 * 1.8 * 1.8 (cm), 1, Grynasis kiekis: 1.3 g

Tipas LŪPŲ dažai
Pažymėjimo Numeris LŪPŲ dažai
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Prekės Pavadinimas Vandens Ledo Levin
NET WT 1.3 g
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Kilmės KN(Kilmės)
GZZZ YGZWBZ
Modelio Numeris LŪPŲ dažai
Komponentas LŪPŲ dažai
Naudos Lengva Nešioti
Sertifikavimo GZZZ

Panašūs produktai