Mados Bite Lūpų V Pjovimo Dvi Tonas Atspalvio Lūpų dažai Aksomo Lip Stick Ilgai Maitina Lūpų Kosmetikos Gradiento spalvos

€1.03

-49%

€2.05

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: aukso lūpų kaukė, Makiažas, lūpų kaukė rožinė, lūpų spf, lūpų dažai matt, lūpų linijinės tatuiruotė, dior, essence lūpų dažai, krūties drūtas, lūpų dažai, atsparus vandeniui.

Naudojimas: 1 Žingsnis. Apatinės lūpos:pagrindinis spalva tiesiogiai iš vidinės pusės lūpų ir taikyti lūpų baras 2-3 kartus.2 žingsnis. Viršutinės lūpos:be to, kad pagrindinė spalva tiesiogiai iš vidinės pusės ir taikomas su lūpų.3 žingsnis. Gradacija:Arti lūpoms 4 Žingsnis. Gradacija atlikti:atviro lūpų!Ir blur spalva sienas, ir, kad gamtinių gradacija.Menininko patraukli gradacija lūpų makiažas, blizgančios iš vidinės pusės lūpų ir pusiau matinės tekstūros, kad išlaiko išorinė linija lūpų minkšta Derinys Lip Tint ir Lūpų Balzamas,Atspalvis ir Lūpų balzamas, kurie sujungti su V pjovimo.Dviejų Tonų Gradacija:ilgalaikis Atspalviu, ir Pastelinės spalvos Lūpų balzamas, kuris daro puikiai dera su 8 skirtingų spalvų.

Modelio Numeris s11
Kiekis 1
Sertifikavimo GZBJZ
Komponentas Vitaminas E
NET WT 3g
Naudos Drėkintuvai
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas MYG
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Tipas LŪPŲ dažai

Panašūs produktai