Multi-Funkcija stalčiuko organizatorius taupo erdvę Maisto produktų Laikymo Dėžutė turėtojas Šaldytuvas Sukasi Prieskonių, prieskonių Stovo Virtuvės

€14.95

-27%

€20.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nedidelis saugojimo skardines, arbata cukrus kavos saugojimo stiklainiai, prieskonių saugojimo, virtuvės storag, alaus butelis turėtojas, lauke storag virtuvė, žaliųjų prieskonių rinkinys, pasukti prieskonių jar, virtuvės organizatorius ir saugojimo sandėliukas, ika saugojimas.

Multi-Funkcija stalčiuko organizatorius taupo erdvę Maisto produktų Laikymo Dėžutė turėtojas Šaldytuvas Sukasi Prieskonių, prieskonių Stovo Virtuvės

Virtuvės nepatogus, užima vietos, per daug butelių ir gali sukelti daug daiktų, negali būti pateikti!Šiuo metu jums reikės tinkamai priimti stalčiuko surinkti juos.

Pagrindinės Savybės:

Sutaupyti Vietos:

Tik reikia turėti 15 cm laisvos vietos, galite įdėti mūsų produktai ne tik sutaupyti vietos, bet taip pat gali gauti daug daiktų.

Daugiau Saugojimas:

Palyginti su dauguma sandėliavimo lentynos, mūsų platesnis, sukasi lentynos gali turėti didesnių butelių, įskaitant standartines vitaminų buteliukus.

Lengva Naudoti:

Tiesiog pakėlimo rankenos, ištraukite ir pasukti lengvai patekti į jūsų organizuojamas elementus.Idealus kaip virtuvės spice rack organizatorius.

Platus Panaudojimas:

Novatoriškas dizainas, universalus, nuimamas, taip pat gali būti sustabdytas, ant plytelių ar stiklo paviršiaus, daugiau NAUDOJA laukia, kad jums rasti.

Techniniai duomenys:

Medžiagos

PP

Produkto Svoris

693G

Gaminio Dydis

28 x 10.5 x 27,5 CM

Pakuotės Turinys

Multi-Funkcija Stalčiuko × 1

Pastaba:

Dėl vadovo matavimai, prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypius.

Tipas Laikymo Buteliai & Stiklainiai
Pakuotė 5
Uždarai Konteinerių stiliai pasukami
Modelio Numeris LE12015542
Medžiaga Mediena
Naudoti Įvairenybės
dydis L
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas isfriday
Talpa 150ml
Funkcija Eco-Friendly

Panašūs produktai