Skaidrus Purškimo Butelis, Nešiojamų Butelis Kelionės Konteinerių Daugkartiniai Kosmetika Bakas Tuščias Kosmetikos Konteineriai, 30ml/50ml

€0.05

-37%

€0.08

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: silicon pancake bottle, pieno butelio formos saldainiai, vonia, suaugusiųjų vonia, stiklo butelis masažas, butelis saldainių dėžutė juoda, tuščias butelis saldainiai, sulenkite vonia, skaidrus butelis, saldainiai, tortas topper butelis.

Funkcijos: 1. Aukštos kokybės bauda rūkas purškimo butelis su dangteliu.BPA Free, nuotėkio įrodymas. 2.Kelionės dydis: prefektas dydį, purškimo butelį atitinka poreikius kelionės metu, tiesiog paimkite ją į savo maišą rankinėje ar nešiotis maišą 3.Gražus ir Praktiškas: spausdinimo gėlių daro tai kvepalų buteliuko gražesnė ,matinis paviršius apsaugo nuo ultravioletinių spindulių 4.Dovanos Idėja: kvepalai yra saldi dovana jūsų draugams ir šeimos nariams kiekvieną progoms.Aprašymas: 1. Ergonomiškas rūko purkštuvu, nr. nesandarus, ne užsikimšimo ir jokio kvapo. 2. Pakuotėje už saugus ir garantuotas nulio-nemokamas pristatymas.Specifikacijos: Spalva: Atsitiktinė Spalva Dydis: 37*37*97mm Talpa: 30ml, 50ml, 75 ml, 100 ml (pasirinktinai) Pakuotė: 1 X Buteliukas Pastabos: 1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose. 2.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, prašome leisti 1-3mm nuokrypis.Ačiū!

Modelio Numeris Purškimo butelis
Funkcija Eco-Friendly, Įžuvinti
Pakuotė 1
dydis 37*37*97mm
Talpa 0-100 ml, 30ml, 50ml
Prekės Pavadinimas AMW
Tipas Laikymo Buteliai & Stiklainiai
Kilmės KN(Kilmės)
Spalva atsitiktinė spalva
Medžiaga Plastikiniai
Naudoti Įvairenybės

Panašūs produktai