Kūrybos 4 Sluoksnių Pasukti Papuošalų Laikymo Dėžutės Makiažas Konteinerių Atveju, Karoliai, Auskarai Paprasta Mergina Plokštė Papuošalų Organizatorius

€1.71

-43%

€3.00

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: boho papuošalų dėžutė, lauke makiažas organizatorius, raundas sandėliavimo konteineriai, pet dizainas maisto produktų laikymo, ekologiškas dantų šepetėlis, box įrankis, ika saugojimas, etagere saugojimas, lauke storag, sulankstyti kosmetikos laikymo dėžutė.

Aprašymas:

1. PATVARI MEDŽIAGA – papuošalų laikymo organizatorius lauke yra pagamintas iš ABS dervos (plastiko), medžio masyvo ir metalo bazės struktūrą, todėl yra ilgaamžės ir atsparios, teikti geriausią apsaugą jūsų juvelyriniai dirbiniai.

2. APANESE ZEN DIZAINO – minimalistinio Dizaino, kaip gražus kaip ji veikia, lengvai suskirstyti savo stilių.Papuošalai bokštas lovelis su paprasta elegancija dizainas yra geriausias, kaip namų dekoro tinka bet kokio kambario stiliaus.

3. LAIKYTI PRIEDAI TVARKINGAS, 4 Pakopos papuošalų organizatorius su 360 laipsnių sukimosi dizainas, lengva įdėti priedais arba juos dėmesį.Yra 4 padėklai iš viso lengva suskirstyti į kategorijas.

4. MULIFUNCTIONAL LAIKYMO DĖŽUTĖ – Vienas makiažas saugojimo organizatorius lengva tvarkyti ir rodyti karoliai, apyrankės, žiedai, auskarai, raktų,monetų ir daugiau.Norėdami padėti jums saugojimo mėgstamą juvelyriniai dirbiniai ir užkandžiai iš gauti sugadintas.

5. TINKA BET kokiai PROGAI – papuošalų organizatorius dėklas su dangčiu, taip pat galima naudoti visų tipų renginius ir šalys, tokios kaip arbatėlė, padalos, vestuvėms, Prezidentų Diena Dovana / Velykų Dovana / Saint Patrick ' s Day / Motinos Diena.Norėdami dekoro ir parduotuvės saldainių ir saldumynų.

Techniniai duomenys:

Papuošalai organizatorius sluoksnių langelyje gali pasukti 360 laipsnių, gera dovana mergaitėms.

Erdvės taupymas, kad jūsų namai būtų švarūs ir tvarkingi.

Vieta jūsų tuštybės, countertop, stalas, arba staliukas lengvai gauti.

Talpa: 15-20 vienetų saldainių Alpės

Medžiaga: Kaustytomis geležies gumos medienos stick ABS dervos

Spalva: Balta, juoda

Dydis: 10*10*10cm/ 3.94*3.94*3.94 colių

Pakuotė:

1 x Papuošalų organizatorius saugojimo dėžutė

Funkcija Eco-Friendly, Įžuvinti
Kilmės KN(Kilmės)
Technics Blizgus
Specifikacija Other
Tipas Papuošalai Organizatorius Saugojimo Dėžutė
Modelio Numeris HJ198917
Apkrovos Kita
Grotelės Kiekis 4
Produktas Papuošalų Dėžutės
Talpa 15-20 vienetų saldainių Alpės
Naudoti Papuošalai
Medžiaga Kita
Spalva balta, juoda
Stilius Modernus
Formos Round

Panašūs produktai