Geležies Kavos Pod Turėtojai Kapsulė Karuselė Krepšelį Arbatos Maišeliai Organizatorius Dozatorius

€3.76

-52%

€7.84

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: aliuminis maišelis gruntas, pieno arbata gruntas, keraminės kavos rinkinys, neapresso pod stalčių vertuoline, kavos puodelis tapetai, kavos, nespresso "pasidaryk pats" turėtojas, pod ankštys, priminti nespresso turėtojas, nespresso turėtojas medienos.

Aprašymas:

Unikalus ir naujoviškas dizainas - kavos kapsulė krepšelis yra kruopščiai sukurta unikali metalo žibinto formos, labai rungtynių su kava-temos susijusios naudoti ir dekoravimui.

Kokybės ir anti-rust - Pagaminti iš premium geležies paviršiaus dažų danga, tai vintage stilių kavos pod organizatorius yra patvarus, tvirtas ir atsparus nuo rūdžių ir korozijos.jūs galite jaustis tikri, kad jį naudoti net drėgnoje aplinkoje.

Tuščiaviduriai struktūrą - Ačiū tuščiaviduriai struktūrą šis kavos puodelis, prekės bus ne gauti išėjęs iš mados, nes ji suteikia gerą oro cirkuliaciją ir lengvai gauti sausas.

Daugiafunkcinė - Be kavos kapsulės, šis krepšelis gali taip pat būti taikomi valdos cukraus maišelį, kavos mate, vaisiai, duona, sausainiai, gėrimai, ar kitus daiktus.

Programos - Ji gali būti lengvai perkeltas į kitą su kavos aparatas, namuose ar kavinėje, restoranai, arbatinė, viešbutis ir pan.sugebėjo sujungti praktiškumą su elegancija.

Specifikacija:

Medžiaga: Geležis

Dydžių Lentelė:

Dydis: 19.5x15cm / 7.68x5.91inch

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas, Kavos Pod Turėtojas Krepšelio

Pastaba:

Spalvos gali šiek tiek skirtis, dėl spalvų kalibravimo kiekvieno stebėti.

Prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas KOZEEY
Medžiaga Kita
Modelio Numeris Kavos Kapsulių Laikymo Krepšelis

Panašūs produktai