Universalus Kavos Kapsulių Laikymo Krepšelis Kavos Puodelio Krepšelį Vintage Coffee Pod Organizatorius Savininko Namų Kavinė, Viešbutis

€3.84

-46%

€7.12

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nespresso turėtojas juoda, nespresso savininko namų, nespresso turėtojas japonija, nespresso plokštelės laikiklį, nespresso turėtojas 42, nespresso "pasidaryk pats" turėtojas, krups nespresso turėtojas, nespresso turėtojas karuselė, priminti nespresso turėtojas, nespresso turėtojas medienos.

Aprašymas:

Unikalus ir naujoviškas dizainas - kavos kapsulė krepšelis yra kruopščiai sukurta unikali metalo kavos puodelio formos, labai rungtynių su kava-temos susijusios naudoti ir dekoravimui.

Kokybės ir anti-rust - Pagaminti iš premium geležies paviršiaus dažų danga, tai vintage stilių kavos pod organizatorius yra patvarus, tvirtas ir atsparus nuo rūdžių ir korozijos.Jūs galite jaustis tikri, kad jį naudoti net drėgnoje aplinkoje.

Tuščiaviduriai struktūrą - Ačiū tuščiaviduriai struktūrą šis kavos puodelis, prekės bus ne gauti išėjęs iš mados, nes ji suteikia gerą oro cirkuliaciją ir lengvai gauti sausas.

Daugiafunkcinė - Be " K " taurės ir kitų kavos kapsulės, ši taurė krepšelio, taip pat gali būti taikomos ūkyje cukraus maišelį, kavos mate, vaisiai, duona, sausainiai, gėrimai, ar kitus daiktus.

Didelis sandėliavimo erdvė - Ji gali suteikti pakankamai erdvės turintis savo kavos kapsulės, 60 mažų dydžių kavos kapsulę arba 40 didesnių dydžių.

Programos - Ji gali būti lengvai perkeltas į kitą su kavos aparatas, namuose ar kavinėje, restoranai, arbatinė, viešbutis ir pan.sugebėjo sujungti praktiškumą su elegancija.

Specifikacija:

Dydis: 17.5x13.5x15cm / 6.88x5.31x5.9inch

Bazė(DxH): 9.5 x 14cm / 3.74 x 5.51 colių

Viršutinis Skersmuo: 12 cm / 4.72 colių

Medžiaga: Metalas

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas, Kavos Pod Turėtojas Krepšelio

Pastaba:

Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio,tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Medžiaga Kita
Modelio Numeris Kavos Kapsulių Laikymo Krepšelis
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai