Mount Turėtojas Dyson V7 V11 V8 V10 Absoliutus Gyvūnų Sukelti Motorhead Dulkių siurblių Priedai Organizatorius

€14.16

-49%

€27.78

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: atveju monetos, paramos roborock h6, rusijos kareivis, turėtojo žyma, dyson v8, colių tablet, dyson v7, stovas knygoms, teptuku dyson, dyson v10.

Suderinama su Dyson V7 V11 V10, V8 docking station ir priedais, įskaitant variklio dalys.

Daugiau Adapteriai Nei bet Kada: Skirtingai nuo įprastų 6-adapteriai, priedai turėtojas,yra 10 adapteriai šiame mount turėtojas nustatyti.Jūs galite įdėti beveik visų savo dyson priedų, kartu dėl šios plokštės įsitikinkite, kad nėra daugiau nepatogus, o apsaugoti dyson V7 V10 V11 V8 priedus.

Gręžimo ar Gręžimo?Visi Iki Jums:Jūs galite tiesiog įdėti tiek stovai ant docking station išvengti gręžimo skylės, ant sienos,ar taip pat galite užsukti pritvirtinkite ant sienos su 8 plečia varžtus ateina į paketą.

360 Laipsnių Pasukti Adapterius:trys adapteriai, kiekvieno kalno galima pasukti 360 laipsnių, todėl jūs galite reguliuoti kryptimi priedus, kad būtų išvengta jų susidūrimo ir trinasi vienas kitą.

Puikaus Dizaino Kompaktiškas Atrodo:Pagamintas iš patvaraus abs plastiko su pilna poliravimo amatų,su originaliu-atrodė spalvos, kuri tinka jūsų dyson dulkių ir priedai puikiai ir natūraliai.

Prekės Pavadinimas Higtgogo
Modelio Numeris YGT
Vakuuminis Dalis Tipas Žarnos
Tipas Dulkių Siurblių Dalys
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai