Atsarginės Dalys IRobot Roomba S9 S9+ S9 Plus " S Serijos Robotas Dulkių siurblys Multi-Surface Guminiai Šepetėliai

€22.27

-41%

€37.75

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dulkių wifi, irobot s9, neatsvor, irobot, geriausias robotas dulkių siurblys, irobot roomba s9 plus, robotas dulkių, irobot atsarginės dalys, roomba 980 rinkinys, neatsvor x500, irobot roomba.

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

PUIKIAI TINKA - Tai atsarginės dalys, suderinama su iRobot Roomba s9 (9150) s9+ s9 plus (9550) Wi-Fi prijungtas robotas dulkių siurblys.Šis nustatymas veikia kaip didelis, kaip tie, puikiai tinka ir lengvai įdiegti.

VERTINGĄ PAKETĄ -Šie produktai yra pagaminti iš didelio stiprio ir aplinkai nekenksmingų medžiagų, siekiant užtikrinti optimalų našumą ir sveiką gyvenimo būdą.

LABAI EFEKTYVUS FILTRAVIMO TECHNOLOGIJA - aukščiausios kokybės guminis šepetys puikiai suderinta, vienas lupimasis išjungti purvo ir kitų valymo purvo.Pakeitimo filtras su didelio efektyvumo blokuoti 99.97% žiedadulkių, nešvarumai, dulkės, gyvūnų pleiskanos ir kitų dalelių, kaip mažas, kaip nuo 0,3 mikronų dydžio.Šoninis šepetėlis pasiekia giliai į kampus ir kraštus, kad pašalinti daugiau purvo, dulkių ir nuolaužų.

LENGVA išvalyti IR PAKEISTI - Reguliariai valyti pakaitinės dalys pagerinti įsiurbimo ir našumo ir prailgina gyvenimą savo robotas dulkių.Rekomenduojame pakeisti dulkių filtras kas 2 mėnesius ir pakeisti šoninius šepetėlius kas pusę mėnesio, ar priklauso nuo naudojimo.

100% PASITENKINIMO, Jei yra kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes esame pasiryžę pasiūlyti aukščiausios kokybės produktus ir žada 100% aukštos kokybės klientų aptarnavimą

Medžiaga:plastikas

spalva:Kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotės Turinys:

2 Nustatykite x Multi-Surface Gumos Voleliu, Teptuku

6 x HEPA Filtrai

6 x Kampe Šoniniai šepetėliai

6 x Automatinis Purvo Šalinimo Krepšiai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai