Angelo Statula, Angelas Sparnų Skulptūra " Angelas Dervos Papuošalai, Namų Biuras, Bažnyčios Dekoravimas

€12.37

-50%

€24.74

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: suaugusiųjų helovinas papuošalai, nagų salonas tapetai, angelas pakabukas, ny sniego gaublys, angel dekoras, didelis andželas, šviesus kalėdų niekučius, durų garliava, blizgučiai derva, ilgai suaugusiųjų angelas sparnų.

Angelo Statula, Angelas Sparnų Skulptūra " Angelas Dervos Papuošalai, Namų Biuras, Bažnyčios Dekoravimas

Kulka taškų:

1. [Aukštos kokybės angelo statula] Ranka mesti naudojant patvarus derva medžiaga, mes teikiame maldos už angelo statula papuošalų už savo patalpų namuose.Pagamintas iš aukštos kokybės dervos medžiaga.

2. [Taikytina] išpirkimo angelas statuette, švč angel baby girl apdaila yra puiki Kalėdinė kristaus gimimo dovana šeimai centrui, patalpų angelas apdailos kolekcija, arba funkcija lauko sodo šventykla.

3. [Puikus pasirinkimas] puiki dovana vestuvių metinių proga angelo statulėlės.Aukštos kokybės namų dekoravimo meno.Būtina turėti išvaizdą ir dramos, lengva ekranas.

4. [Informacija] Įkvėptas meistras į vidurio 18-ojo amžiaus, šio kūrinio fiksuoja visus angeliškas apie šią angelo statula, įskaitant elegantiškas sparnus, kad ištiesk į dangų.Dovanas artimiesiems.

5. [Jūsų angelas sargas] Mūsų ranka raižyti angelai bus apsaugoti, globoti ir gydyti kūno ir proto.Kiekvienas angelas sargas atlieka įkvepiantis giedras malda pareikšti teigiamą dvasią į savo gyvenimą.

Dydis L: 24*6.6*10.4 cm

Svoris 300-450g

Pakavimo Polistirolas, " viskas įskaičiuota + popieriaus langelį 26*8*12cm

Pakuotė:

1*Angelo Statula

Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai