15g Dervos FalseTeeth Kieti Klijai Laikinas Danties Remonto Komplektas Dantų ir tarpelių Falseteeth Kietas dantų Protezų Klijai Lipnios Dantų Odontologas^40

€0.44

-10%

€0.49

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: gimtadienio dekoracijos, klijai dantų, dekoro vaza, bachelorette šalis fonas, ford everest galinio žibinto, dekoro naujųjų metų, fleurs, daug ilčių, klijai dantys, klijams.

W e yra Paremti visi lašas laivybos didmeninė ir pirkimas urmu iš viso pasaulio.ir šių šalių( Kanados, JAV, UK),jei užsakymo suma yra daugiau kaip $ 180 ,mes atsiųsime jums DHL nemokamas pristatymas .

JAV,AU,CA,UK, RU,Epacket yra

Greitas pristatymas per 48 Val,

Nėra sąskaitos faktūros ar Gavimo įtraukti

Laikinas Danties Remonto Komplektas Dantys Ir Spragas FalseTeeth Kietas Dantų Protezų Klijai Lipnios

Ypatybė:

kai jūs darysite dantų lizdai, neturi būti scalded! 4, Gauti dantų lizdą ir atvėsti kelias minutes, kol gelis tampa balta.

3, Padaryti gelio aušinamas apie 5 sekundes, po to, kai jis išėjo iš puodelio.Ir tada įdėti gelio į ilčių' lizdą taip, kad jūs galite klijai ilčių savo dantis, naudojant savo rankas išspausti gelio, tiek tarpus tarp dantų, ir iš vidinės pusės, dėl savo dantų.Tai gali padaryti visa tai užbaigti ir suderinama dantų lizdą. 100% aukštos kokybės.

5, Pakartokite šiuos veiksmus dar ilčių.Prašome atkreipti dėmesį, kad šių dantų kištukiniai lizdai gali būti naudojamas keletą kartų.Naudojimosi Instrukcijoje Dantų Kietas Gelis 2, Sudėkite į puodelį ir tada gauti jį, kai jis eina į skaidri Dydis: apie 4mm

Prašome atkreipti Dėmesį: Prašome negerkite karštų gėrimų, kai nešioti dantų lizdai.Būkite atsargūs, 1, Paruošti puodelį verdančio vandens ir supilkite suma, apie 15 vnt gelio (vienas gabalas ilčių)

Kiekis: 15g

Pakuotės turinys:

1x 15g Laikinas Danties Remonto Komplektas Dantys Ir Spragas FalseTeeth Kieti Klijai(Nėra Įskaitant Ilčių dantų Protezus)

Proga Vestuvių & Sužadėtuvių, Gimtadienis, Kalėdų, Naujieji Metai
Kilmės KN(Kilmės)
Modelis Vientisos Spalvos
Medžiaga Geležies Vielos
Modelio Numeris Laikinas

Panašūs produktai