28ml Cardcase-kaip Plastiko Kvepalai Purškimo Buteliai Bauda Rūkas Butelis Daugkartiniai Purkštuvas Langelį Eteriniai Aliejai, Kosmetika, Kosmetikos

€0.61

-34%

€0.93

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kamieno mediena, kvepalų, yardely kvepalai spray, stilius kvepalai spray, solid perfume spray, parfum kvepalai spray, premium kvepalai spray, doterra aliejus, engravable kvepalai spray, smilkalų degiklis.

Aprašymas: 🌸, Pagaminti iš kokybiškų PP medžiagos, aukštos šlifavimo ir patvarus, galima parama ilgalaikio saugojimo, patogu laikyti ir rankena, lengva naudoti. 🌸Mūsų purškimo buteliai yra suprojektuotos kortelės formos, rūšies ir vienodo dizaino, kuri leidžia lengviau vietos jūsų rankinėje ar kišenėje. 🌸Kompaktiškas ir lengvas, nešiojamas vežti ir saugoti, su gera nepralaidžiose poveikį, galite tiesiogiai juos savo makiažas krepšiai ar maišeliai, nesirūpindami apie šlapimą 🌸Jis gali būti naudojamas kaip purškimo butelis, arba losjono buteliuko.Po pripildymo, jis gali būti naudojamas sukasi siurblio galva ir gali būti pakartotinai naudojamas.Specifikacija: Produkto pavadinimas: išpilstymo Spalva: juoda, rausva, balta Medžiaga: PP Talpa: 26-28ml Dydis: 63*63*31mm/2.48*2.48*1.22 colių Pakavimo apima: 1*suskirstyti butelis Pastaba: 1.Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl vadovo matavimo ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant.Dėkojame už jūsų supratimą. 2.Prašome suprasti, kad spalvos gali egzistuoti chromatines aberacijas, nes įvairios paskirties nuotraukas.Dėkojame už jūsų supratimą.

Elemento Tipas Daugkartiniai Buteliai
dydis 30ml
Kilmės KN(Kilmės)
Vienetų skaičius Vienas Vienetas

Panašūs produktai