Arbata Kamuolius, Palaidų Lapų Nerūdijančio Plieno, Ilgai Rankena Arbata Infuser Kiaurasamtis Arbatos Statesnė Filtrai Prarasti Prieskoniai, Pagardai

€0.89

-30%

€1.28

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: jar lipdukas, pieštuku stylus pen, lapų kūrybos pen, dėl prieskonių, vėžlys lapų pen, pipirų malūnėlis, jar etiketės, vaper aukso pen, ananasų pen aukso, leafing pen f aukso.

Arbata Kamuolius, Palaidų Lapų, Nerūdijančio Plieno, Ilgai Rankena Arbata Infuser Kiaurasamtis, Arbata Statesnė Filtrai Prarasti Prieskoniai, Pagardai

Ypatybė:

Aukštos Kokybės: arbata infuser yra pagamintos iš patikimos kokybės, 304 nerūdijančio plieno, tvirti ir ilgaamžiai.Ji taip pat atsparūs rūdžių, nesijaudinkite dėl rūdžių ir po ilgalaikio naudojimo.Tai gali padaryti puodelį šiukšles-nemokama arbata.

Unikalus Dizainas: pushable ilga rankena leidžia jums nereikia liesti filtras kamuolį ranka atidaryti ir uždaryti infuser lengvai.Bauda filtras leidžia jums mėgautis savo mėgstamą palaidų lapų arbatos, nesirūpindami apie šiukšles.

Lengva Naudoti: Kiekvienas gali lengvai naudotis arbatos kamuolys.Pirma, tiesioginis laisvi arbata infuser toli, ir tada įdėti arbatos, į jį įdėkite filtrą kamuolį į puodelį, užpilkite verdančiu vandeniu ir palaukite keletą minučių.Puodelis arbatos be filtro likutis yra baigtas.

Lengva Valyti: Mūsų arbatos difuzorius laisvos arbata yra plauti indaplovėje.Kitaip, užpilkite arbatos lapų, nuplaukite jį vandeniu ir išdžiovinkite.Kai baigsite jį naudoti, taip pat galite įdėti jį į mažą lėkštelę, siekiant išvengti vandens purslų visur.

Puiki Dovana: palaidų lapų arbatos kiaurasamtis, puikiai veikia, su visai-lapų arbatos, pavyzdžiui, viso lapų žalioji arbata, ar didelis lapų juodosios arbatos.Jūs galite padaryti karštos arbatos puodeliu sau namuose, ar įmonėje.Ji turi būti puiki dovana jūsų draugams.

Specifikacija:

Spalva: Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Medžiaga: Nerūdijantis Plienas

Dydis: 177 X 50 X 20mm/6.97 X 1,97 X 0.79"

Svoris: 40g

Naudoti ir Valyti:

Arbatos kamuolys infuser yra lengva naudoti ir valyti.

1. Tiesioginio ilga rankena filtro kamuolys atidarykite filtro, užpilkite arbatos lapų į jį.

2. Įdėti filtrą kamuolį į puodelį, užpilkite verdančiu vandeniu ir palaukite kelias minutes ir mėgautis.

Po apdailos, galite įdėti arbatos filtras kamuolį ant mažos patiekalas būtų išvengta vandens lašelių visur.

Tai yra plauti indaplovėje, ar galite plauti rankomis.

Užpilkite arbatos lapų pirma, tada nuplaukite juos su vandeniu ir išdžiovinkite.

Aprašymas:

1. Arbatos kamuoliukai, pagaminti iš maisto produktų kokybės nerūdijančio plieno SUS304. Rūdžių, atsparumas, patvarus ir aukštos kokybės medžiagos daro šios arbatos kamuoliukai, saugus naudoti.

2. Ji nėra lengvai deformuojasi, po jį naudoti daug kartų, jis vis dar gali išlaikyti savo pirminės kokybės.

3. Palyginti su filtru taurė, ji yra paprasta ir patogu, Išskirtinį dizainą.

4. Šio projekto filtras kamuolys (7 colių) yra skiriasi nuo kitų įprastą arbatą kiaurasamtis kamuolys.Ilgos rankenos dizainas leidžia lengvai atidaryti ir uždaryti infuser lengvai neliesdami filtras kamuolys.

5. Nedidelis filtras leidžia jums, kad puikus ir karšto puodelio arbatos be arbatos likučių.

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Arbatos Kamuolys

dydis 177 X 50 X 20mm/6.97 X 1.97 X 0.79"
Kilmės KN(Kilmės)
Svoris 40g
Spalva Kaip parodyta
Skaičius, Vnt 1pc
Medžiaga Nerūdijančio Plieno

Panašūs produktai