Pranešk Apie Netikrą Dviejų Dalių Negabaritinių Moterų Palaidinukė Plius Dydis Korėjos Stiliaus Hoodie Atsitiktinis Puloveriai Prarasti Hiphop Drabužių Streetwear

€24.18

-35%

€37.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: hoodi, guvci drabužius korėjos, korėjos palaidinukė, hoodi korėjos, korėjos nacionalinės drabužiai, pranešk apie netikrą megztinis, megztinis, korėjiečių gatvės stilius, shirt sweater, korėjos mena drabužiai.

1. Ji yra Azijos dydis.Paprastai mažesnės nei JAV ir EUR dydį Prašome pasirinkti 1-2 dydis didesnis nei jūsų įprasto dydžio. 2. Prašome leisti 1-3CM skirtumai dėl vadovo measuremen. (1cm-0.39 colių) 3. Dėl apribojimų fotografijos ir neišvengiamų skirtumų stebėti setrings spalvos parodė, negali būti 100% tas pats, kaip tikrąjį daiktų.Tikiuosi, kad jums galėtų suprasti.Ačiū!

Pristatymas

1. Po apmokėjimo patvirtinimo, Prekės bus išsiųstos per 10 workiing dienų. 2.Laivybos Laikas Apie:15-30 dienų, Jungtinės amerikos valstijos, transportavimo laikas yra trumpas. 3.Tai yra tarptautinė ekonomika shipping", kuri trunka iki 8 savaičių. 4.Prašome atkreipti dėmesį, pristatymo laikas, duotas ebay yra apytikslis ir gali skirtis, priklausomai nuo atstumo, iš Kinijos, taip pat muitinės teisės aktus.

Pardavimo sąlygos

1.Sandoris neapima visų Importo Mokesčių / Muitas / PVM / Maklerio Mokesčiai ir Tvarkymo Mokesčiai. 2.Jis yra vienintelis atsakingas pirkėjas.Daugiau informacijos apie mokesčių norma, 3.Prašome patikrinti su vietos papročius departamentas prieš pirkimai

Apie Mus

- 9:00.m.6:00 pm (GMT +8), pirmadienio, į šeštadienį, Ir mūsų tarnyba nedirba sekmadieniais ir valstybinių švenčių dienomis, atsiprašome už pavėluotą atsakymą per atostogas tikimės, kad jūs galite suprasti.ačiū jums globoti ir paramą !

Susisiekite Su Mumis

Susisiekite Su Mumis, 1. Jei turite ką nors problemų, prašome susisiekti su mumis, mes pasistengsime jums padėti. 2.kai gavote prekės nėra patenkintas apsipirkti, nereikia lengvai mums duoti neigiamą arba neutralų atsiliepimą,ji negali išspręsti problemų. 3.Prašome susisiekti su mumis per 7 dienas nuo gavimo prekės, Mes suteikti puikų aptarnavimą. 4.Geriausias paslaugas klientams yra mūsų didžiausias tikslas .

Kilmės KN(Kilmės)
Svoris 590
Punktas moterų hoodie
4 funkcija megztinis moterims
Audinio Tipas MEDVILNĖS
Su gobtuvu No
Medžiaga MEDVILNĖS, Poliesteris, Cotton/High quality/Fast shipping
Tipas Puloveriai
Elemento Tipas Megztiniai, Megztiniai/hoodies
Sezonas Pavasario/Rudens
Storis STANDARTAS
Drabužių Ilgis Reguliariai
Stilius Megztinis
Rankovės Stilius Reguliariai
siūlome Dropshipping, Mažmeninės prekybos didmenininkas
dydis M, L, XL
Modelio Numeris L-3099
Amžius Amžius 16-28 Metų
Spalva Juoda/Mėlyna
Apykaklės Su gobtuvu
Modelio Tipas Gyvūnų
3 funkcija Hiphop/Streetwear/Korean
Lytis Moteris, Unisex, Berniukas/Mergaitė/Vyrai/Moterys
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas

Panašūs produktai