Zigbee 3.0 ES 16A Lizdas Smart Su elektros Energijos Suvartojimas , PROGRAMA Belaidžio Valdymo Tipas-F kištukas,Suderinama Su Alexa Echo "Google" Lizdą

€12.12

-27%

€16.83

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: galia juostelės tuya, namų smart, alexa echo stendas, smart wifi termostatas, zigbee elektros skaitiklis, 2 echo dot, broadlink rm4, lizdą papūga, sonoff touch, tuya zigbee.

Zigbee 3.0 ES 16A Lizdas Smart Su Energijos Suvartojimas

APP Belaidžio Valdymo Tipas-F kištukas,Suderinama Su Alexa Echo "Google" Lizdą

Šis produktas yra naudojant Zigbee Protokolą , jį reikia Zigbee Hub kad jį būtų galima susieti su Smartfon APP , jei turite kokių nors klausimų , prašome susisiekti su mumis elektroniniu nemokamai .

Smart lizdas yra veiksmingas būdas gauti naudos iš namų automatikos, be išlaidų pertvarkyti kiekvienas daiktas jūsų namuose į išmanųjį įrenginį.O ne įsigyti naujų išmaniųjų prietaisų, paversti viena jau turite į išmaniųjų prietaisų paprasčiausiai prijungdami jį prie smart lizdo.Taip, kad jūs galite kontroliuoti savo lempos, vėdinimo, arba bet kokių kitų prijunkite prietaisą, lengvai ir patogiai.

Funkcijos: Darbas su "Amazon" Alexa/ Echo Dot& home "Google".Valdyti įrenginius per mobilųjį telefoną arba Balsu.Pažangi Grafiką - lizdas Smart galėtų sukurti kelis grafikus įjungti/išjungti jūsų elektroninis rinkinių.Energetikos kontrolės - Statistinis energijos suvartojimas.

Specifikacijos: Max apkrova : Apie 3250W Įėjimo Įtampa AC85v-240V 50/60 hz Nominali Įtampa : 220-250V Nominali Srovė 16A Palaikymo Sistema " iOS " ir "Android" Belaidžio ryšio Tipas 2,4 GHz Galia stebėjimo paramos Alexa,Google lizdą Parama.

Kilmės KN(Kilmės)
Max Srovė 16A
Paramos Sistema Android / IOS
Medžiaga PC V0
Spalva balta
Elektros reitingas 85-240V, 50/60Hz
Lizdo Tipas ES / Type-F
Modelio Numeris MS2103233
Sertifikavimo CE
Suderinamumas Viskas Suderinama
Prekės Pavadinimas mumubiz
Belaidžio Tipas ZigBee 3.0

Panašūs produktai