Broadlink TC3 Wifi Touch Šviesos Jungiklio Skydelis Smart Nuotolinio Valdymo Alexa "Google" pradinis Balso Gyventi vieliniais nereikia Neutralus

€8.53

-29%

€12.18

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: stiprumą wifi, "ios" namų automatikos, bide dangtis, namų smart, nanoleaf žibintai plokštės, aidas kalno, perjunkite wi-fi, pritaikyti wifi, universalus smart remote control "google" pradinis, durų tuya smart.

modname=ckeditor

BroadLink TC3-MUMS Smart Wifi Touch Šviesos Jungiklis

Prašome atkreipti Dėmesį: TC3 Swith turi dirbti su S3 Hub

Smart Šviesos Jungiklis siūlome jums realus protingas būdas kontroliuoti namų apšvietimą, pagal Alexa, Google "Home" ir "Siri" valdymo balsu ar nuotolinio valdymo pultą BroadLink App.Ne neutralus, reikalingas 100% namuose.Konfigūruojama būti protingas mygtukas, " multi-scenos kontrolės produktai iš 700+ markių per IFTTT.

· Nėra neutralus reikalaujama, 100% suderinamumo;

·Nuotolinio valdymo pultas iš bet kur, bet kuriuo metu. (S3 Stebulės reikia) ;

· Alexa " ir "Google" pradinis balso kontrolė;

· Wokrs su IFTTT;

· Laikmačiai / Groups / Scenes / Rutinos;

· Konfigūruojama smart mygtuką.

Balso Kontrolė

Veikia su Alexa " ir "Google" Asistentas pridėti laisvų rankų balso contol, kad jūsų žibintai.Tiesiog pasakyti "Alexa, savo ruožtu, virtuvės šviesa"

modname=images&cols=4&colspace=10&rowspace=10&align=center modname=vaizdai

App Nuotolinio Valdymo

BroadLink Smart Switch " funkcija leidžia belaidžiu būdu valdyti savo namų apšvietimas iš bet kur.Tiesiog naudokite BroadLink App kontroliuoti jūsų žibintai nuo sofos, kavos parduotuvė, automobilių, net užsienyje.

Tvarkaraštis Laikmačiai

Naudoti BroadLink app planuoti savo žibintai įjungti/išjungti, kaip jums pageidaujama, pvz., įjungti miegamasis šviesos 7:00 kai jūs gaunate į viršų.

Atgalinės Atskaitos Laiką

Nustatyti tam tikrą laiką išjungti šviesos automatiškai, suteikti savo vaikams pakankamai laiko užmigti.

Setup Namų Automatikos

Kurti kasdienybe jūsų BroadLink Smart Šviesos Jungiklį, kad padaryti gyvenimą lengviau - pavyzdžiui, galite sukurti rytą įprasta, kad įsijungia šviesos ir jūsų kavos virimo aparatas su vieno prašymo.

Veikia su IFTTT

Daugiau funkcijų, su IFTTT.Ji gali automatiškai įjungti / išjungti šviesą, kai jums atostogas ar atvykti namo.Taip pat galite tinkinti automatikos savo smart žiburiai net dirbti kartu su produktus ar paslaugas nuo kitų gamintojų.

Protingo Namo Valdytojas

Ne tik šviesos!Mygtukai gali būti sukonfigūruoti Kasdienybe sukelti kitų protingo namo įrenginius ar scenos - Padaryti savo šviesos įjungti būti universali išmaniųjų namų valdiklį.

Ne Neutralus Reikia

Vieno Live " Laidą, nereikia Neutralus Laidas, lengva įdiegti ir 100% tinka visiems namams .

Diegimo Instrukcijos

Apie Shippment

1.VISAME PASAULYJE LAIVYBOS.Mes darome shippment per 2-15 dienų po mokėjimo tikrinimo.

2.Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3.Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4.PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.Mes negalime prisiimti jokios atsakomybės už bet kokį užsakymą atidėti.

5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

6 Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

7 Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar impot mokesčių.

Grąžinimo ir atlyginimo

1.Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečių priežasčių grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Jntprojektai.lt.LAIMĖTI KAINOS PASIŪLYMO SUMĄ.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4.Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Apie Garantija

1.1 Metų Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2.Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Apie Atsiliepimą

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Kamera Įrengta No
Specifikacijos JAV plug
Suderinamumas Viskas Suderinama
Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
Kilmės KN(Kilmės)
Palaikoma OS iOS 9.0 / Android 4.1 ir aukščiau
Alexa " ir "Google" pradinis balso kontrolė Parama
Sertifikavimo CE, FCC, ROHS
Modelio Numeris TC3-JAV
Prekės Pavadinimas Eruiklink
Darbinė Temperatūra 0~40
Įėjimas AC100-240V, 50/60Hz
Tipas Smart 2 būdas Wifi Šviesos Jungiklis
Dažnis 2.4 GHZ
Ryšiai Wi-Fi 802.11 b/g/n(2.4 GHz)
Funkcija Ne Neutralus reikia
Laidai Vieno Gyventi
Max Apkrova 6W~200W (LED

Panašūs produktai