Šviesą atspindintys Lipdukai XIAOMI MIJIA M365/Pro Motoroleris Naktį Saugos Reflex Lipdukai Dalys M365 Priedai

€2.63

-34%

€4.04

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: m365 lipdukas, mi motoroleris, sticker xiaomi, m365 xiaomi, m365 pro sticker, m365 motoroleris, minimula, m365 pro, motoroleris lipdukas xiaomi, stendas xiaomi mijia m365.

Ypatybė:

*1. Jis yra pagamintas iš PVC medžiagos, su gerais atšvaitais, poveikio, saugus ir patikimas naktį, ir stiprus praktiškumą.

*2. Ji specialiai sukurta Xiaomi elektra varomi automobiliai ir gali būti įdiegta bet kurioje automobilio kėbulo padidinti atspindys poveikį, vairuoti naktį ir padaryti važinėti saugiau.

*3. Prie automobilio kėbului gali ne tik atspindi poveikį, tačiau taip pat papuošti automobilio kėbulo ir įdėti į automobilį, kailis.

*4. Vandeniui efektas yra geras, tai gali atsispindėti lietingą dienų, ir tai nėra lengva nukristi.Jis gali prilipti prie kūno, ilgą laiką ir turi poveikį purvo.

*5. Ji yra paprasta pasta, jūs galite pasirinkti skirtingus ilgius pagal įvairių dalykų, ir jūs galite kontroliuoti ilgio šviesą atspindinčios juostelės patys be atliekų.

Specifikacija:

Medžiaga: PVC

Spalva: balta, raudona, mėlyna (kaip parodyta paveikslėlyje)

Dydis: 52*18cm

Svoris: apie 15g

Pakuotės Turinys:

Šviesą atspindintis lipdukas * 1

Pastaba:

1. Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvomis, bet ir dėl skirtingos aplinkos šviesos ir ekranas nuo prietaiso parametrų, gali būti tam tikrų nukrypimų nuo nuotraukos pamatysite ir daiktų, kuriuos patys.Prašome suprasti, kad.

2. Duomenys yra išmatuotas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek nukrypimų, bet tai netrukdo naudojimui.

Tipas Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris for xiaomi m365

Panašūs produktai