6/12/24 Vienkartiniai Tatuiruotės Rankena Tvarstis Padengti Apsiaustas Juosta Lipni Neaustinių Elastinga Tatuiruotė Tvarstis Pirštų, Riešo Apsaugos

€4.19

-45%

€7.62

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: elastinga danga, diamomd tatuiruotė padengti, tatuiruotė tvarstis roll, tvarstis tatuiruotės, vienkartiniai tarnauti, k tatuiruotė pen, tatuiruotė pen raižyti modelis, piršto turėtojas dirželis, pirštui, vienkartiniai panty.

Vienkartiniai Tvarstis Tatuiruotė Sporto Wrap Juosta Lipni Elastingas Tvarstis Juosta Tatuiruotė Permanentinis Makiažas Priedai

Savybės:

1. Neaustinis audinys yra sudarytas iš krypties ar atsitiktinai skaidulų.Tai yra naujos kartos aplinkai nekenksmingų medžiagų, turinčių puikių savybių, tokių kaip lengvas, oro pralaidumą ir lankstumą.

2. Vienodą blizgesį, įvairių spalvų ir įvairių specifikacijų pasirinkti iš.

3. Pilnas pavadinimas spandex pluoštas yra spandex pluošto.Tai yra pagrindinė medžiaga tekstilės pramonėje.Audinys austas su ji yra patogi ir elastinga, ir turi reputaciją yra antroji oda, žmogaus kūno.

4. Šis produktas turi geras elastingumas, galite viršyti savo ilgis įtampą, yra minkštas ir kvėpuojantis, ir turi stiprią bandaging funkcija.

5. Šis produktas turi savo adhesiveness, ir priveržimo jėga gali būti koreguojama.Nemokamai likvidavimo, lengvai neplyštų, praktinė ir patogus.

parametras:

1. Medžiaga: neaustinis audinys

2. Dydis: 2,5 cm x 4,5 m

5cm x 4,5 m

3. Spalva: juoda

Pakuotėje yra:

3pcs/6pcs/12pcs/24pcs*Tatuiruotė Tvarstis

Modelio Numeris tatuiruotė tvarstis
Elemento Tipas Elastingas Tvarstis Tatuiruotė
Tipas Tatuiruotė accesories, Vienkartiniai Tatuiruotės Vienkartiniai Tatuiruotės
Vienkartiniai Tatuiruotės Rankena Tvarstis 1pcs
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Y&W&F
tatuiruotė tvarstis Neaustinių
tipas 2 Pirštų Riešo Apsaugos Tvarstis
Medžiaga Neaustinių

Panašūs produktai