JAV Plug Profesinės Juoda Tatuiruotė Perdavimo Aparatas Terminis Spausdintuvas, Kopijuoklis Tatuiruotės Tatuiruotė Parduotuvė Priedai

€102.89

-33%

€153.57

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: wifi prieigos taškas, spausdintuvo spausdinti, šilumos perdavimo spausdintuvą, spausdintuvo tatuiruotė, puodelis spausdintuvą, laikinos tatuiruotės, spausdintuvo trafaretas, rotacinis tatuiruotė mašina dalys, tatuiruotės tiger, eclipse tatuiruotė trafaretas mašina.

Q1QD JAV Plug Profesinės Juoda Tatuiruotė Perdavimo Aparatas Terminis Spausdintuvas, Kopijuoklis Tatuiruotės Tatuiruotė Parduotuvė, Dalys, Priedai

OOTDTY

100% brand new ir aukštos kokybės

Savybės:

Tatuiruotė perdavimo aparatas leidžia tatuiruotė menininkų, ar specialistai greitai ir efektyviai kopijuoti dizaino ant popieriaus šabloną atlikite kelis paprastus veiksmus.

Terminis spausdintuvas yra mažas dydis ir lengvas, nešiojamas ir kompaktiškas, paprasta nešiotis, patogu saugoti ir transportuoti, jūs galite padaryti tatuiruotė kūrimo, bet kuriuo metu ir bet kur.

Tatuiruotė spausdintuvas greitai perdavimo spausdinimo greitis, mažas energijos suvartojimas, mažai triukšmo ir didelis efektyvumas.

Pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos, ekologiškas, saugus, patvarus ir ilgalaikis naudojimas.Premium tatuiruotė mašina skirta tatuiruotė menininkų yra lengva valdyti, nr. patikslinimai, ir laiko taupymo.

Techniniai duomenys:

Elemento Tipas: Tatuiruotės Perdavimo Aparatas

Medžiaga: ABS

Maitinimo įtampa: 110-220V/50-60HZ

Tikslas: perduoti tatuiruotė modeliai, linijos rankraščiai.

Spalva: Juoda

Kištuko tipas: JAV Plug

Dydis: app.28x17x7.6cm/11.02x6.69x2.99in

Kiekis: 1pc

Pastaba:

Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Komplektą sudaro:

1 x Tatuiruotė Perdavimo Aparatas(kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.)

Tipas Tatuiruotė accesories
Kištuko Tipas JAV plug
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Q1QD3TT105555
Medžiaga ABS

Panašūs produktai