Piršto Žiedo Laikiklis Magnetinis Telefono Turėtojas pocophone F1 Doogee X90 S68 S60 n20 OUKITEL K13 c70 U25 Blackview A80 BV9900 Mount

€0.45

-19%

€0.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mobilusis telefonas doogee, blackview telefono turėtojas, doogee s96 pro, doogee, oukitel y4800, lcd matricos, atveju doogee n20, atveju doogee s60 atveju, atveju doogee n20, blackview bv9900 pro.

Savybės:

1.Lengvas ir Plonas: viso kūno piršto žiedas yra kruopščiai lieto cinko lydinys, per keletą procesų, įskaitant šlifavimo, poliravimo ir galvanizavimo, taip, kad jis plonesnis ir daugiau lengvas.

2.Odos draugiškas ir patogus: Kiekvieno kampo piršto žiedą, šlifuoti ir poliruoti, kad būtų patogiau ir šilkiniai sklandžiai vertus jaučiasi.

3.Stalinis Laikiklis: Kai įsikibęs į mobilųjį telefoną, ji palaiko 180°sukimas, ir sagties žiedas yra su tuščiaviduriu pavasario pin, kad atsparumas gali būti gautos labiau stabili parama darbalaukyje, kai sklendė, žiedas sukasi.

4.Tinka Magnetinis Laikiklis:Su galingų funkcijų,piršto žiedas yra įmontuota geležies lapas,tinka naudoti su visų magnetinių palaiko.

Aprašymas:

1.Piršto žiedą, tampa asistentas duomenų kabelis saugojimas, išvengiant

duomenų kabelių jungtimis ir duomenų kabeliu gali būti lengvai įterpiami

piršto žiedą ir tinkamą saugojimą.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: metalų (cinko lydinys)

Dydis: 3.1 cm skersmens ir 3 mm storio

Pakuotė:

1x piršto žiedą turėtojas

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Prekės Pavadinimas LESHP
Yra Garsiakalbis No
Kilmės KN(Kilmės)
Magnetinis No
Modelio Numeris Nėra
Naudoti Stalas
Medžiaga Plastikiniai
Įkroviklis No
Suderinamos Prekės Universalus

Panašūs produktai